Vreau unghii false pe baza de geluri

Share Button

Unghiile false pe baza de geluri uv sunt din ce in ce mai populare in ultima vreme fiindca femeile nu mai dispun de timpul necesar vizitelor saptamanale la salonul de infrumusetare. In astfel de conditii, unghiile false pe baza de gel pot fi alegerea ideala. Acestea ne ofera o multitudine de beneficii spre desosebire de manichiura traditionala, printre care si faptul ca rezista de pana la 4 ori mai mult.

Milioane de femei aleg acum accesorizarea unghiilor cu gel fiindca aceasta metoda este mai durabila, unghiile isi vor pastra luciul mai mult timp avand totodata si un aspect mai natural. Alegand acest tip de manichiura nu mai suntem nevoite sa renuntam la activitatile casnice, caci rezistenta este net superioara clasicelor oje. Desi o astfel de manichiura este mai scumpa, multe femei tot prefera unghiile cu gel fiindca beneficiile sunt clar vizibile. Pe langa asta, manichiura cu geluri uv a devenit chiar un trend.

Daca nu cu mult timp in urma puteam beneficia de unghii false cu gel doar la saloanele de infrumusetare, acum ne putem cumpara online sau din magazine de specialitate kit-uri speciale pentru a ne putea face manichiura de acasa. Kit-urile pentru o manichiura cu gel contin o lampa uv, ulei de ingrijire, builder clear, pila curbata si diverse geluri de baza sau de top. Astfel de kit-uri sau aparatura pentru a obtine o manichiura cu gel gasiti si pe site-ul BeaShop.ro la preturi accesibile.

manichiura granulata

Beneficiile gelurilor uv

Durabilitatea. Unghiile false pe baza de geluri uv pot rezista pana la 3 saptamani, pastrandu-si luciul si prospetimea din prima zi de aplicare. Aceste geluri sunt foarte versatile si mult mai durabile decat manichiura clasica.

Uscare rapida. Pentru a usca gelul, unghia trebuie expusa la lumina ultra violeta timp de 2-3 minute. Dupa aceste 2-3 minute gelul se intareste si rezista pana la 3 saptamani, in functie de cat de rapid va creste unghia.

Inodor. Gelurile uv nu au miros, spre deosebire de cele acrilice care sunt foarte greu de suportat. Acest lucru este un adevarat beneficiu pentru multe femei care nu suporta mirosurile puternice ale acrilului.

 

Dezavantajele unghiilor false pe baza de geluri uv

Pretul acestui tip de manichiura pare fi vazut ca dezavantaj de catre multe femei. La salon o astfel de manichiura este destul de scumpa, iar o lampa uv pentru uz personal costa in jur de 200 RON.

Metoda de aplicare. Daca doresti sa beneficiezi de o manichiura uv facuta acasa, va trebui sa te documentezi putin inainte. Nu este la fel de simplu ca si cum ai aplica oja pe unghie. Insa cu ajutorul internetului ne putem documenta cu usurinta.

Prin urmare, daca nu ai incercat inca o manichiura cu geluri uv, acum este momentul!

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.