Vreau breton! Ce breton se poarta?

Share Button

Pentru fiecare femeie in parte exista un anumit tip de breton, care se va potrivi bine cu forma fetei si tunsoarea actuala. Si tipul  de par trebuie, de asemenea, luat in considerare in stabilirea bretonului. De exemplu, chiar si fetele cu parul cret pot la fel de bine opta pentru un breton. Este pur si simplu nevoie de un minim de intretinere dimineata, in special in ceea ce priveste netezirea si aranjarea. Daca aveti un vartej,  specificati acest lucru, daca stilistul nu observa,  inainte de a incepe taierea parului. In acest caz, directia de taiere are o importanta reala. Bretonul trebuie taiat astfel incat acesta sa mearga in directia de circulatie naturala a parului si, prin urmare, a vartejului.

Exista diferite tipuri de breton:

Bretonul gros : este drept si destul de lung, ajungand chiar si sa ascunda sprancenele. Retusurile trebuie sa fie facute in mod regulat, pentru a nu va impiedica vederea.

Bretonul pe o parte : se observa mult mai putin si este, prin urmare, mai usor de purtat. Stanga sau in dreapta, in functie de modul in care ati stabilit cararea. Puteti sa va schimbati look-ul ori de cate ori doriti, doar alternand cararea.

Bretonul scurt : Il vedem din ce in ce mai mult. El da un pic de aer malitios, acoperind doar o treime din frunte.

Bretonul filat : Lasat drept pe fata, este destul de subtire si usor, ceea ce face mai usor coafatul sau.

Desigur, este mai bine sa mergeti la coafor atunci cand vreti sa va scurtati bretonul, dar cum nu aveti intotdeauna timp, puteti incerca si singura. Trebuie doar sa aveti putina indemanare.

extensii breton la moda

Taiati-va singura bretonul

Va puteti tunde singura, acasa, doar ca, inainte de a face acest lucru, trebuie sa va luati cateva masuri de precautie pentru a nu rata tunsoarea.

Cel mai bine este sa va udati parul inainte si  sa va faceti o coada de cal, cu tot parul. De cele mai multe ori, bretonul va lua singur forma in jurul fetei, iar apoi va fi bine rasfirat pentru a fi taiat. Cel mai bine este sa nu incercati un breton nou. Daca v-ati hotarat sa va schimbati look-ul, cu siguranta cel mai bun sfat este acela de a merge la un stilist.

Cu toate acestea, unii profesionisti va sfatuiesc ca este mai bine sa va taiati parul cand este uscat, intins si in forma in care il purtati de obicei. Apoi  pur si simplu il taiati doar in lungime.

Luati foarfeca si incercati o tehnica de taiere progresiva, pana obtineti efectul dorit.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.