Vopsirea parului: cum sa reusim sa ne vopsim acasa ?

Share Button

Alegerea culorii parului

Vopsirea la domiciliu necesita multa atentie pentru a evita accidentele ireparabile. Inainte de a incepe vopsirea propriu-zisa a parului, trebuie sa va ganditi serios la culoare pe care urmeaza sa o aplicati. Pentru a evita alegerile gresite, trebuie  ca nuanta aleasa sa se adapteze perfect cu tonul pielii voastre. Alegeti intotdeauna culori naturale. Evitati schimbarea radicala! Daca sunteti bruneta, optati pentru o culoare mai inchisa, si nu alegeti un blond pentru ca este prea luminos pentru culoarea pielii pe care o aveti. Opusul pentru cei care au parul deschis.

Acum, ca ati stabilit culoarea, trebuie sa alegeti intre o culoare temporara sau una permanenta. Culoarea temporara este ideala, deoarece nu ataca parul. In plus, aceasta nu contine amoniac sau oxidant, si dispare dupa o luna sau 8-10 spalari. In schimb, culoarea permanenta este mult mai durabila. Culoarea originala a parului dumneavoastra nu va aparea decat la radacini. Aceasta metoda este ideala pentru a acoperi 100 % parul alb, dar este daunatoare pentru par in cazul in care contine amoniac.

Vopsirea radacinilor

Pentru prima vopsire a parului sau vopsirea radacinilor, procedura nu este aceiasi. Pentru vopsirea intregului par, pur si simplu se aplica pe toata lungimea acestuia si se lasa timp de 10 minute inainte de a se trece la radacini. Pentru vopsirea radacinilor, se aplica produsul la radacini si se lasa timp de 20 minute sa actioneze inainte de a intinde culoarea pe intreaga lungime. Clatiti cu apa calda. Pentru intretinere, alegeti un sampon  special pentru par vopsit. Din cand in cand, folositi o masca hranitoare pentru a avea grija de parul vostru si pentru  a restabili stralucirea culorii.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.