Trenduri costume de baie 2015- Partea II

Share Button

Trendurile 2015 de la 1 la 7 pentru costume de baie  le gasiti in articolul Fii la curent cu trendurile 2015 la costume de baie – Partea I iar trendurile de la 15 la 20 in articolul Trenduri costume de baie 2015- Partea III

Trend 8: Costume de baie cu volane pe sutien

Această  tendință la costumele de baie  se adresează domnișoarelor, emanând nevinovăție și inteligență. Aceste piese  sunt ușoare si răcoroase, de asemenea, oferă comoditate  și unicitate .

costume baie cu volane

Trend 9: Costume de baie cu volane incretite

Continuând în același starea de spirit de fetișcană întâlnim aceste minunate și frumoase detalii – volane si imprimeuri – adăugând  nevinovăție  la modele simpliste. Costumele de baie cu volane sunt o opțiune pentru cele care au un bust mai mic, în timp ce cele cu un bust mare sunt sfătuite să stea departe de acest stil.

 costume baie cu volane incretite si dantela

Trend 10: Costume de baie elegante și sofisticate

Ducând modelele costumelor de baie la un nivel cu totul nou, mulți designeri au prezentat optiuni sofisticate, destinate pentru acea parte a societății plin\ de farmec. Acestea sunt piese pe care nu toată lumea le poate purta și nu peste tot, deoarece au nevoie de tocuri care să arate perfect. Împodobite cu fundă minunată la gât, centuri subțiri, motive și modele elegante, sofisticate, și aceste modele de costume de baie elegante pot fi văzute la spectacolele Adriana Degreas, Zimmermann și Wildfox.

costume baie elegante

Trend 11: Costume de baie din piele

Costumele de baie din piele sunt  următoarele pe lista noastră de modele excepționale, pielea fiind un material folosit inovator la costumele pentru inot. Aparand intr-un astfel de costum vei face inimile sa bata mai repede. În timp ce designerul Adriana Degreas  a încercat să arate latura fragilă și sofisticată a costumelor de baie de piele prin realizarea de decupaje facute cu laserul, Dolores Cortes și Suboo au optat pentru curele multiple și panglici sexy pentru a adăuga o anumita putere designului.

costume baie piele

Trend 12: Costume de baie cu decupaje sexy

În timp ce mulți designeri s-au jucat cu materiale neconventionale, forme și modele pentru a face creațiile lor unice și extravagante, alții au folosit decupajele creative stimulând drama și seducția. Fie că este vorba despre costume tradiționale dintr-o bucata sau din doua piese  fie un costum one-piece, am văzut o mulțime de modele cu decupaje pe podiumurile de moda, cum ar fi în cazul noilor linii de costume de plajă de Mara Hoffman, Agua de Coco, Cia Maritima, Movimento și altele. Unii dintre designeri au folosit, de asemenea, benzi suplimentare pentru bikini, aplicarea unor imprimeuri poate putin ciudate dar totusi sexy pentru acele femei care încearcă să fie mai seducatoare pe plajă. Cateva modele cu decupaje poti vedea si pe DeClub.ro

Costume de baie cu decupaje sexy

costume de baie sexy cu decupaje

 Trend 13: Costume de baie din doua piese neasortate

Costumele de baie din doua piese in care fiecare piesa are culori, texturi și modele diferite sunt înca la modă, un astfel de stil oferindu-vă o șansă in plus pentru a scoate în evidență creativitatea și stilul propriu prin felul cum asortezi  piese. Seturile neasortate nu sunt doar luminoase și trendy,  dar ele reprezintă, de asemenea o modalitate uimitoare de echilibrare a proporțiilor tale, subliniind și ascunzând micile defecte ale siluetei.

costume baie neasortate

Trend 14: Costume de baie dintr-o singura piesă cu decupaje

Fanele costumelor de baie dintr-o singura piesă se pot bucura, că aceste modele inca se afla in topul preferintelor designerilor. Cu toate acestea, stilul costumelor de baie dintr-o piesă în acest sezon vine reinventat și actualizat, fiind o opțiune intermediară. Cele mai  interesante costume de baie cu decupaje sunt a lui Luli Fama, Sauvage, Toxic Sadie, Indah și altele

 

costume de baie dintr-o bucata

Continuarea cu trendurile de la 15 la 20 in articolul Trenduri costume de baie 2015- Partea III

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.