Tratament acnee prin dieta

Share Button

O schimbare in stilul de viata ar putea schimba aceasta problema. Putem găsi un remediu natural, o lotiune sau crema , dar exista riscul sa ne dezamagim din cauza rezultatelor? Din nefericire exista si medicamente prescrise de dermatologi care produc efecte secundare si reactii adverse.

Dieta ar putea fi cheia tratarii acneei

 Mulți suferinzi de acnee știu că anumite alimente ar putea agrava starea lor . Mulți oameni au constatat ca  starea lor s-a înrăutățit după consumul de mâncare și , invers , aceasta sa îmbunătățit atunci când au fost evitate aceste alimente .

 Studii recente realizate de o echipa de cercetare de la Universitatea RMIT Australia și Royal Melbourne Hospital Departamentul de Dermatologie a arătat o legătură solidă între dieta si acnee . Rezultatele studiului au fost prezentate la 15 -lea Congres al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie în Grecia și publicat în Jurnalul de prestigiu al Academiei Americane de Dermatologie si in Jurnalul American de Nutritie Clinica .

tratament acnee

Aici s-a constat ca:  O dieta bogata in  carbohidrati sau  zahăr alb , faina alba , zahar si bauturi , pot genera acnee, in timp ce consumul de  fructe și legume proaspete , cereale integrale , carne slabă , pește și fructe de mare reduc  semnificativ acneea. În grupul de studiu , tinerii ce sufereau de  acnee si care au tinut o dieta dieta sanatoasa si-au redus cu aproape 50% acneea și stima de sine și sentimentul de bunăstare s-au îmbunătățit.

 Pentru a se vindeca acneea e nevoie sa se ajuna la cauza care a generat acea afectiune. In alt fel doar se vindeca partial si acneea poate reaparea.

 Majoritatea medicilor nu cred ca dieta joacă un rol înstoparea și agravarea acneei . Cele mai multe dintre cunoștințele lor se bazează pe studii foarte vechi datând de la sfârșitul anilor șaizeci și șaptezeci , dar , după cum am văzut , mai multe studii recente au aratat ca dieta are de jucat un rol vital

 Mesajul este clar pentru cei care sufera de acnee : trebuie sa faca o schimbare in obiceiurile alimentare ce ar putea schimba viata lor. Pe langa o dieta adecvata se recomanda si utilizarea unor suplimente alimentare care sa vindece treptat acneea. Un astfel de supliment este si Derminax un produs facut din plante ce este utilizat pe scara larga in lumea intreaga.

Sursa: coment.ro

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.