Top 3 motive pentru care bărbații vor un ceas cadou

Share Button

Vine aniversarea voastră sau ziua lui de naștere și nu știi ce să cumperi bărbatului special din viața ta? Amintește-ți că atunci când cumperi un cadou pentru cineva, bărbat sau femeie, tu trebuie să alegi ceva ce i-ar plăcea persoanei respective. Acum, poate tu ai vrea să primești o poză înrămată cu voi doi, dar cel mai probabil el are altceva în gând.

Ce cadou mai potrivit decât un ceas de mână? Dacă încă ai îndoieli, citește mai departe pentru că noi îți explicăm de ce acesta este un cadou potrivit pentru un bărbat.

Un ceas este util

Am început cu această caracteristică ținând cont de spiritul practic pe care se presupune că majoritatea bărbaților îl au. Chiar dacă în zilele noastre, toată lumea are un telefon mobil la care se poate uita pentru a afla cât este ceasul, bărbații tot preferă să se uite la un ceas de mână pentru această informație. Dacă nu ne crezi, întreabă-ți prietenii ce preferă și sunt șanse destul de mari să-ți confirme acest lucru.

În plus, ce faci dacă nu mai ai baterie la telefon? Nu toată lumea umblă cu baterii de rezervă la el. Un ceas quartz electronic este foarte precis iar șansele ca el să rămână fără baterie în același timp cu telefonul tău mobil tind spre 0.

Să nu uităm de funcția de alarmă care poate fi folositoare dacă ai ceva de făcut la aceeași oră în fiecare zi. Da, ai să spui că există telefoane pentru asta, dar dacă uiți mobilul acasă sau pur și simplu nu auzi alarma? Ceasul stă pe mâna ta de dimineața până seara, așa ca e destul de greu să o ratezi.

Pe lângă asta, poți alege un ceas bărbătesc cu tot felul de funcții extra care îl transformă într-un adevărat gadget: GPS, înregistrarea pulsului, conectare la telefonul mobil prin Bluetooth etc. Un bărbat care este în pas cu tehnologia va aprecia cu siguranță un ceas smart.

ceasuri barbatesti de firma

Un ceas este  masculin

Un ceas de mână fie el quartz sau ceas automatic este asociat cu masculinitatea, probabil din timpuri de mult apuse când bărbații își verificau ceasurile de buzunar. De fapt, aspectul și materialul din care erau făcute acele ceasuri spuneau multe despre starea financiară, și prin urmare despre „calitatea” celui care îl poartă (conform convingerilor vremii).

Deși nu ne place să recunoaștem, oamenii fac chiar și astăzi presupuneri despre posibilitățile financiare ale unui bărbat în funcție de cât de scump este ceasul de la mâna lui. Ne dorim totuși să credem că în secolul 21 nu se mai pune atât de des un semn de echivalență între calitatea umană și contul bancar al unei persoane.

Arată cât de multe știi despre el

Designul pe care îl alegi arată cât de bine cunoști bărbatul căruia vrei să-l dăruiești. Sună ca un clișeu, dar este adevărat. Poate fi chiar dificil să faci alegerea potrivită. Trebuie să te gândești la dimensiunile carcasei, culoarea cadranului, tipul de mecanism și de afișaj, materialul din care este făcută cureaua precum și la caracteristici extra precum rezistența la apă. Dacă alegi ceasul perfect pentru el, acesta va fi cu siguranță profund impresionat dar și dezamăgirea va fi pe măsură dacă dai greș.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.