Top 3 al nativilor care stiu sa faca fericita o femeie

Share Button

femei fericite

Barbatul Taur

Acesta este un barbat frumos si sociabil, care  se face placut indiferent unde s-ar afla. Sarmul   si senzualitatea lui,  il transforma intr-un mascul feroce, dorit de orice femeie. Barbatii nascuti sub semnul zodiacal al acestei zodii, sunt foarte vorbareti si au un simt al umorului care da un plus personalitatii lor. Nativul Taur isi doreste sa aiba langa el o femeie care sa iubeasca in primul rand stabilitatea. Ii place confortul si luxul, si stie sa isi rasfeta iubitele cu tot felul de cadouriNativul din zodia Taur este si   un bucatar iscusit, care profita la maxim de aceasta calitate, incantandu-si partenerele cu tot felul de preparate. In dormitor, este  pasional si  sentimental, si isi trateaza jumatatea cu multa tandrete.

Barbatul Rac

Barbatul nascut sub semnul zodiacal al Racului, este un familist convins, romantic si emotiv. Acesta pune mai presus ca ore orice pacea sufleteasca. Nu este o persoana foarte comunicativa, iar in intimitate devine foarte apropiat si afectuos. Nativul nascut in zodia Rac adora sa faca tot felul de surprize placute, persoanei iubite. Barbatul Rac cauta in permenenta sa fuga de singuratate, fiind in permanenta in cautarea jumatatii potrivite pentru el. In momentul in care e convins ca a intalnit femeia perfecta, ii ofera acesteia o dragoste neconditionata, cu toate ca asteapta sa primeasca in schimb loialitate.

Barbatul Fecioara

Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane discrete si cu foarte multa diplomatie.  Ei stiu exact ce vor de la viata si sunt foarte parolisti. Nu isi descopera cu adevarat sentimentele, decat in momentul in care sunt foarte convinsi de sentimentele partenerei. In momentul in care au certitudinea ca ”EA” este jumatatea, o trateaza pe aceasta cu foarte mult respect si intelegere.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.