Terapia cu ciocolata: beneficiile ciocolatei in tratamentele de slabire

Share Button

A fost dovedit faptul ca un consum de ciocolata regulat si cu moderatie este bun pentru moral, pentru colesterol, pentru echilibrul nervos, dar, de asemenea, si pentru digestie. Aceasta ajuta si la o pierdere in greutate eficienta. Cu toate acestea, este important de remarcat faptul ca doar ciocolata neagra ofera toate aceste proprietati in acelasi timp.

Grasimile si magneziul continut in cacao poate face minuni pentru pielea obosita. Untul de cacao poate fi folosit si pentru vindecarea ranilor si a unor arsuri.

Originile si beneficiile tratamentului cu ciocolata

Astazi, terapie cu ciocolata este propusa pentru a profita de beneficiile acesteia. Pionierii in acest domeniu sunt laboratoarele Zelda Gavizon. Aceasta practica ofera beneficii reale in tratamentele de slabire. Cele care doresc sa piarda in greutate si sa-si sculpteze silueta pot apela cu incredere la aceasta metoda. Intr-adevar, terapia cu ciocolata ajuta la reducerea masei tesutului adipos subcutanat, responsabil de celulita prin restabilirea elasticitatii si supletii pielii. De asemenea, ajuta la reducera in mod eficient a senzatiei de picioare grele. In cele din urma, proprietatile relaxante pe care le are cacaoa va ajuta sa va simtiti mai bine si mai usoara la sfarsitul fiecarei sedinte.

Terapia cu ciocolata

Cum functioneaza aceasta ?

In general, este vorba de  masaj, de bai si masti…  cu ciocolata. Ce risipa, spun, probabil, iubitorii de ciocolata ! Dar trebuie sa stiti ca produsele utilizate nu sunt doar din ciocolata. Toate partile plantei sunt folosite pentru a se obtine extracte, inclusiv scoarta plantei si teaca.

Terapia cu ciocolata poate necesita mai multe sedinte in care veti fi rasfatata de catre profesionisti care se vor adapta in functie de nevoile dumneavoastra. Fiti atente la alergii! Este posibil ca in urma contactului dintre piele si cacao sa apara anumite alergii.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.