Tendinta in coafura: incercati stilul gheisa

Share Button

Stilul gheisa, o coafura originala

Nu stiti cum sa va aranjati parul pentru a merge la o seara speciala?  Vreti o coafura care sa fie atat chic cat si originala? Puteti alege stilul gheisa. Inspirat din coafura traditionala japoneza, look-ul gheisa este o coafura  foarte eleganta de care  japonezii au fost si sunt mandrii sa o poarte. Este vorba de faimoasa Shimada, un coc foarte complex, impodobit cu diverse accesorii : margele, frunze, flori , pene… Este arta coafurii, in toata splendoarea sa .

Departe de a fi depasit, cocul este intotdeauna sinonim cu eleganta. De asemenea , cu ocazia unei seri importante, puteti alege din mai multe stiluri de Shimada: un coc plat, ridicat, decorat cu tesaturi sau impletit. Treziti artistul din voi. In plus, o coafura originala, bine asortata cu tinuta voastra, va va face chiar mai speciala. Desi poate parea complexa,  coafura gheisaa este perfecta si  realizabila la domiciliu.

Sfaturi pentru a face un coc impletit foarte la moda

Pentru a realiza o perfecta Shimada impletita, trebuie sa va aduceti cu voi cateva accesorii. Pentru a fixa cocul veti avea nevoie de ace scurte, un fir de fier foarte fin si agrafe mici. Pentru coafura, veti avea nevoie de o perie, spray si ceara . Pentru a va infrumuseta cocul, nu ezitati sa dati dovada de un pic de fantezie. Puteti opta pentru frunze textile , pene, margele sau flori artificiale. Lasati-va ghidata de creativitatea voastra.

Dupa ce aveti toate accesoriile la indemana, separati parul in doua parti groase si impletiti-le usor. Faceti impletiturile sa treaca prin spatele umarului, si apoi rulati-le inainte sau inapoi.  Apoi, fixati cele doua cocuri cu ajutorul unor agrafe, si apoi continuati cu decoratul. Pentru a atasa foaia de tesatura pe coc, folositi un  fir de fier sau un ac de par. Acelasi procedeu poate fi folosit si pentru alte tipuri de ornament . Pentru a mentine coafura,  aplicati fixativ sau spray-uri de fixare.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.