Sutienul cu push-up, cea mai mare inventie in moda

Share Button

Astazi multe femei care simt nevoie de putina „sustinere” apeleaza al sutienele cu push-up, si aceasta moda sau putem sa ii punem necesitate dupa cum spun unele femei, a inceput o data cu reclamele facute in anii 90 Wonderbra ce o aveau in prim plan pe Eva Herzigova. Destule voci sunt cele care considera ca aceste sutiene reprezinta una dintre cele mai mari inventii in moda.

Sutienul care ofera iluzia privitorului ca femeia are unui bust mai mare si mai ferm, s-a situat pe primul loc in topul celor mai mari inventii in moda realizat de 3.000 de cliente ale lantului de magazine Debenhams, surclasand chiar si vesnicii la moda jeansii evazaţi care au ocupat locul 2 in acest clasament.

Cel mai bun sutien push up

Putem gasi sutiene cu push-up atat in cataloagele de lenjerie de lux cat si in cele cu lenjerie pentru toate buzunarele, sunt femei care doar astfel de sutiene folosesc.

Un sutien push-up este o arma din dulapul cu lenjerie folosita pentru seductia barbatilor de catre femei din lumea intreaga.

Pe locul al treilea in acest clasament s-a situat lenjeria modelatoare, care permite obtinerea unui trup mai suplu, urmata de tocurile cui inalte, care au devenit populare în anii ’50.

In acest top nu am vazut sa se spuna nimic de portjartier, un alt accesoriu sexy apreciat de barbati.

In fanteziile erotice ale barbatilor lenjeria femeilor este compusa dintr-un sutien care ii „propulseaza” sanii, o pereche de chilotei cat mai minusculi si un portjartier elegant.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.