Sustind oamenii ce se lupta cu cancerul

Share Button

Mesajul meu de sustinere morala si psihica, pentru toti cei care aleg sa lupte si sa traiasca, fiind diagnosticati cu cancer.

Nimic nu e mai dureros decât să vezi o persoană schimbându-se din cauza cancerului, încercând să arate bine, să se mențină ferm și să își păstreze credința că totul va fi bine. După chimioterapie si radiații, persoanele se schimbă fizic și sunt în stare de şoc. Știu că mulți vor ignora acest mesaj, deoarece cancerul nu i-a afectat îndeaproape. Nu știți cum este să vezi o ființă dragă purtând o luptă cu aceasta boală.in brate la mama pentru prima data

Le cer tuturor contactelor mele de pe facebook o mică favoare și știu că doar unii o vor face…Dacă cunoașteți pe cineva care a luptat contra cancerului, care inca luptă sau care a trecut prin această boală teribilă, vă rog postați acest mesaj pe profilul dumneavoastră timp de o oră, ca un mic suport pentru toți cei care astăzi se zbat pentru a ramane in viață, în semn de respect pentru cei vii si cu un omagiu pertru cei adormiți. Dacă decideți să o faceți vă rog nu etichetați si nu distribuiți… Trebuie doar să copiați acest mesaj și să îl postați in profilul dumneavoastră pentru a-i sustine pe fiecare dintre ei.

Va multumesc!

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.