Am slabit 15 kg dupa 4 luni de program

Share Button

Am ajuns in programul NMC in iunie 2017, in urma webinarului Ruxandrei din 10 iunie, dar nu stiam cum l-am gasit atunci, ptr ca nu auzisem niciodata de Academia PsyDevelopment sau Ruxandra Mîndroceanu. Acum stiu ca programul m-a gasit pe mine ptr ca aveam nevoie de aceasta transformare, pe toate planurile.

Am finalizat programul atingandu-mi obiectivul: minus 15 kg dupa 4 luni de program. ?
Am sa ma refer acum doar la transformarile cuantificabile ale corpului fizic, chiar daca acum le consider doar un bonus pe langa toate celelalte rezultate, in alte planuri mai subtile si profunde.

Obiectivul meu pe plan fizic urmarit prin program a fost, pe langa pierderea in greutate, reglarea nivelului trigliceridelor. Si inainte mancam destul de sanatos si nu intelegeam de ce acest nivel a tot crescut in ultimii ani. De la 205 in anul 2011, pana la 349 in 2016, la ultimele analize facute. Mult peste nivelul normal! Pe data de 27 noiembrie, am refacut analizele si mi-au confirmat ce simteam deja in urma NMC: trigliceridele serice sunt 96.

cel mai bun sport pentru femei

Mai mult decat atat, am avut ocazia, in cadrul companiei unde lucrez, sa fac un consult gratuit de specialitate la un medic nutritionist si dietetician. Vineri, pe data de 8 decembrie, am fost la consult. Mi s-a facut o evaluare specifica oricarui consult de acest gen.

Varsta metabolica masurata de program este de 31 de ani. Mentionez ca eu am 46 de ani. ?

Nivelul de grasime in organism: 25,3% (limita normala fiind de pana la 36%)
Grasimea viscerala (pe organe): 4 (limita normala fiind de pana la 10)
BMI: 23 (raportul greutate- inaltime; limita normala fiind de pana la 25)
Masa musculara: 70,9% (crescuta, mult peste medie)
Hidratarea corpului: 51.5% (limite normale 45- 60%)

Spunandu-i doctoritei in mare ce mananc, programul de activitati, ca nu am slabit foarte brusc si ca fac si sport, dar nu foarte intensiv, a fost dezarmata… Mi-a spus ca nu stie ce sa-mi mai spuna, ca tot ce fac e „ca la carte”.
A fost o confirmare in plus ca dincolo de pierderea in greutate, organismul e perfect echilibrat si primeste tot ce trebuie.

Asa cum spune Ruxandra tot timpul, transformarea se petrece indiferent daca simtim sau nu pe moment acest lucru. Corpul o sa va multumeasca pentru ce faceti pentru el. Nici nu mai realizam transformarea cand ne obisnuim cu binele zi de zi…

sursa: Grupul Noul Meu Corp cu Ruxandra Mîndroceanu

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.