Shopping in Italia

Share Button

Localizata in partea de sud a Europei, aceasta tara in forma de cizma reprezinta una dintre cele mai populare destinatii pentru vacante, shopping si cultura din intreaga lume, din mai multe motive, printre care arta, moda, peisaje de vis, oameni deosebiti si mancare de cea mai inalta calitate. Italia are atat de multe de oferit, incat ar fi nevoie de foarte mult timp pentru a le vedea pe toate, fie ca sunt plaje, ruine, munti sau locuri vechi de 3.000 de ani.

Shopping la Roma

Capitala nu a fost construita intr-o zi asa cum se spune, iar turistii au nevoie de o viata intreaga pentru a vedea tot. Fie ca este vorba despre explorarea forumului din Roma antica, vizitarea Vaticanului sau punerea unei dorinte la fantana Trevi, turistii au de unde alege atunci cand decid sa se opreasca in acest oras minunat, care de peste 2.500 de ani este un important centru pentru cultura si religie.

Shopping in Venetia

 Unul dintre cele mai frumoase locuri ale Italiei, Venetia este un oras unic, situat in partea nord estica a tarii. Cu alte cuvinte acest oras este un arhipelag de 118 insule, toate conectate de sute de poduri si canale, dintre care cel mai faimos este Grand Canal pentru ca imparte orasul in doua sectiuni. De asemenea, Venetia este considerat a fi unul dintre cele mai romantice locuri de pe pamant datorita arihitecturii istorice si canalelor navigabile.

Shopping in Florenta

Capitala regiunii Toscana, orasul Florenta este descris adesea ca un muzeu urias, deoarece aici se regasesc cele mai multe dintre comorile arhitecturale ale Italiei. Operele de arta sunt impanzite in tot orasul, fie ca sunt muzee, galerii de arta cunoscute international sau biserici deosebite, precum Santa Maria del Fiore,

Shopping la Milano

Aproape distrus de bombardamentele din timpul celui de al doila Razboi Mondial, Milano a fost de atunci reconstruit, iar acum straluceste si este recunoscut drept unul dintre cele mai opulente orase din Europa. Cunoscut international pentru podiumurile de moda si magazinele de lux ale designerilor, Milano atrage foarte multi turisti datorita unor motive precum capodopera lui Leonardo da Vinci, „Cina cea de taina”, Casa Operei, Castelul Sforzesco sau una dintre cele mai mari catedrale gotice, Domul.

Shopping in Pisa

 Localizat de-a lungul raului Amo, in nord vestul regiunii Toscana, orasul Pisa inca pastreaza elemente din perioada in care era un adevarat imperiu comercial. Desi Pisa este cunoscut datorita acelui faimos turn inclinat, exista o multime de alte atractii care fac ca acest oras sa merite vizitat, precul Domul, mai multe biserici sau Podul Mezzo.

Pentru a cumpara pachete turistice sau bilete avion la preturi accesibile pot fi folosite sistemele de rezervari online. In acest fel veti economisii banii ce ar putea fi folositi pentru cumparaturi.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.