Sfaturi utile pentru o nuntă perfectă

Share Button

Pentru a avea nunta perfectă contează locația sau restaurantul ales, dar și modul cum creezi o ambianță de neegalat. Glamour este cuvântul perfect pentru a defini o nuntă, care trebuie să fie plină de lux și fast. Pentru a realiza aceasta sunt numeroase variante de decorare, din care auriul este cea mai bună alegere, care definește acest concept de glamour.

Idei pentru a crea o ambianță minunată la nunta ta

Pregătește un tort de nuntă cu multe etaje, de care să te îndrăgostești, care să fie atât de impresionant încât să uimească toți oaspeții. Cele mai interesante torturi de nuntă sunt:

 • Torturile decorate cu funde și trandafiri din zahăr
 • Torturile cu foiță din aur comestibilă
 • Torturile cu detalii tridimensionale, cu flori și bijuterii
 • Torturile decorate cu fructe confiate sau cu diferite picturi de topping.

 

Vreau o nunta perfecta?

Poți crea o dispoziție excelentă dacă aduci un Dj la eveniment, care să se ocupe de muzică, sonorizare, alegerea melodiilor pentru petrecerea ta, și chiar de realizarea unui program special, cu momente de muzică live.

Folosește confetti cu steluțe, buline și alte figurine simpatice pentru a crea momente minunate la acest eveniment important din viața ta. Când lansezi astfel de confetti se creează o atmosferă de sărbătoare, magică la nunta ta. De asemenea, poți folosi și alte aranjemente pentru nuntă: baloane decorative, mate sau strălucitoare, în diferite culori, pentru decorarea mașinii și a sălii de la restaurant.

Idei pentru a-ți distra oaspeții la nunta ta

Cu siguranță la nunta ta trebuie să faci în așa fel încât să creezi o atmosferă de petrecere, să-ți distrezi oaspeții. Distracția la nuntă este obligatorie de aceea îți prezentăm câteva idei prin care îți poți anima petrecerea:

 • Oaspeții sunt foarte importanți la nunta ta, de aceea trebuie să-i faci să se simtă bine, nu doar ca simpli invitați. Le poți face mici atenții, cu siguranță mai ales femeile vor aprecia să plece de la nunta ta cu mici suveniruri foarte frumoase. Acestea pot fi personalizate, cu numele invitaților, acest lucru va fi apreciat de aceștia. Și pentru copii poți face astfel de surprize minunate, le poți dărui mici cadouri în care să le pui dulciuri, dar și mici obiecte simpatice care să reprezinte suveniruri drăguțe de la nunta ta.
 • Folosește o carte de oaspeți în care invitații pot lăsa impresii la final de nuntă, sau chiar pot desena ceva drăguț cu pixuri elegante, strălucitoare (ce stau pe suporturi decorative în formă de inimoare, cu inscripții love). Albumul poate conține urări scurte cu ocazia nunții, zicale frumoase dar și fotografii amuzante care pot fi realizate de un fotograf nuntă Suceava care va ști să surprindă momentele deosebite, comice cu mirele, mireasa și invitații. Aceasta este cea mai simplă idee de a păstra amintiri frumoase cu invitații, de la cea mai frumoasă zi din viața ta.
 • Și pentru copii poți crea momente amuzante. Le poți amenaja un colț în care să se distreze, unde să aibă puzzle-uri, creioane și cărți de colorat pe masă, cu acestea micii oaspeți se vor distra și astfel nu se vor plictisi la nunta ta. Pot desena ce își doresc, opere de artă amuzante care să exprime modul cum s-au simțit la nunta ta.

Pentru a te distra la nunta ta nu uita să filmezi evenimentul sau să faci fotografii de calitate. Pentru aceasta, poți apela la serviciile unui fotograf profesionist Suceava și astfel să creezi amintiri originale despre cea mai fericită zi din viața ta. Poți face tot felul de fotografii în care să surprinzi:

 • Reacțiile fericite ale invitațiilor
 • Zâmbetele fericite ale rudelor
 • Momente inedite cu nașii, frații mirelui, părinții și socrii
 • Diferite cupluri de indrăgostiți care participă la eveniment
 • Cea mai frumoasă rochie de ocazie, sau cel mai frumos costum al unui oaspete
 • Alte detalii interesante de la nunta ta.

Alte efecte speciale care se pot folosi la un astfel de eveniment minunat sunt: baloanele de săpun, focurile de artificii, fumul creat de gheața carbonică, luminile ambientale și generatorul de ceață.

La nuntă se poate amenaja un candy bar cu prăjituri, bezele, bomboane și tot felul de dulciuri, sau un bar de înghețată în formă de vitrină mobilă, din care invitații pot servi înghețată (diverse sortimente, de ciocolată, vanilie, cafea, vanilie, căpșuni și alte arome).

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.