Sfaturi pentru un pieptanat reusit

Share Button

Avand la dispozitie accesoriile cele mai bune, puteti realiza pieptanatul perfect

Dupa ce v-ati spalat parul si l-ati ingrijit folosind produsele potrivite pentru tipul dvs de par: sampon, masca sau ser, putetii sa incepeti sa il periati. Pentru aceasta, trebuie sa adoptati o metoda buna si sa aveti la indemana accesoriile potrivite. Uscatorul de par, materialul de baza, trebuie sa fie usor si simplu de manipulat, pentru a putea sa va coafati singura, dar si suficient de puternic pentru a usca parul rapid. Pentru a avea un rezultat bun, un uscator cu varf ingust este ideal.

Peria este, de asemenea, esentiala pentru o buna periere. Pentru a prinde si indrepta parul, suvita cu suvita, peria trebuie sa fie rotunda. Diametrul depinde de lungimea parului. Pentru parul scurt, acesta trebuie sa fie mica, dar pentru parul foarte lung sau foarte ondulat, alegeti o marime mai mare. Peria poate fi, de asemenea,  plata, pentru uniformizarea parului, iar daca parul este prea voluminos, o perie de par plata va va reda forma adecvata.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru un pieptanat reusit ?

Pentru a avea parul drept, trebuie sa parcurgeti mai multe etape: in primul rand, trebuie sa va uscati parul intr-un prosop inainte de a incepe periajul. Ar trebui sa fie uscat grosolan daca acesta este inca umed. Pentru inceput, cu peria si uscatorul de par in mana, prindeti parul cu o clama si incepeti uscarea radacinilor cu o perie rotunda. Apoi, va trebui sa il desfaceti si sa il intoarceti suvita cu suvita, cu degetele de la mana in care ati avut uscatorul.

Aerul cald al uscatorului de par urmeaza miscarea periei si netezeste parul. Tineti peria  perpendicular pe uscatorul de par, pentru ca aerul cald sa patrunda mai bine, de la radacina pana la varf. Nu ezitati sa veniti inapoi de mai multe ori pe acelasi fir, daca bucla sau incretitura sunt rezistente. Cu toate acestea, in cazul in care cateva fire mai rezista  periei, puteti folosi placa de indreptat. Dar fiti atente, ca aceasta sa fie manipulata cu mare grija. Sa o tineti mai mult timp intr-un singur loc nu este o idee buna, deoarece indreptatul poate usca parul. Pur si simplu trageti incet si mentineti cateva secunde pe suvita inca ondulata.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.