Secretul succesului in viata cu Ursula Sandner

Share Button

Daca vrei sa ai succes in viata este necesar sa muncesti sustinut pentru a-l obtine. Orice ai vrea sa faci este necesar sa depui efort constant si sa perseverezi in ciuda tuturor obstacolelor.

Lenea, tendinta catre a sta degeaba, este un impediment cu care ne confruntam cu totii. Insa, pe masura ce omul se maturizeaza si devine constient de faptul ca realizarile sale depind de gradul sau de implicare, gaseste in interiorul sau resursele si se mobilizeaza.

Nimic valoros nu pica din cer si chiar daca pica, ramanem in scurt timp fara acel ceva. Nimic ce dainuie nu se construieste peste noapte si nici nu exista scurtaturi catre o viata implinita.

Am urmarit cu atentie in viata aceste aspecte. Si concluzia este una singura: cei care muncesc au, iar cei care nu sunt dispusi catre a depune efort sau nu il depun sustinut, nu au. Sigur, important este si sa muncesti inteligent.

femeia gemeni

Rezistenta la frustrare si capacitatea de a te automotiva sunt conditii esentiale atunci cand iti doresti sa realizezi ceva. Un om adult, spre deosebire de un copil al carui singur interes este sa se distreze sau sa se joace, se simte implinit dupa ce si-a indeplinit obiectivele. Asta face diferenta dintre adulti si “copii” – satisfactia pe care o simt atunci cand isi pot observa rezultatele muncii lor.

Adultii, care inca sunt copii in interior, fug de responsabilitate, isi doresc doar sa vina weekend-ul ca sa poata sa se distreze, simt frustrare de cate ori trebuie sa munceasca si sunt mai mereu nemultumiti sau nefericiti. Adultii, care inca nu s-au maturizat in acord cu varsta lor biologica, vor cauta mereu calea usoara spre a obtine rezultate sau bani care sa le permita sa se distreze. Pentru ca asta este tot ce isi doresc – joaca si distractie. Sunt neasumati, iresponsabili si traiesc cumva inconstient. Cat timp viata le permite o mai scot cumva la capat de pe o zi pe alta. Insa, dupa 40 de ani, cand se trezesc ca nu au pus caramida peste caramida in niciun domeniu din viata lor, ii apuca disperarea si depresia.

Viata unui adult, atunci cand este orientata catre un scop la care lucreaza perseverent, este o viata implinita. Isi doreste si el distractie si relaxare, insa doar dupa ce are sentimentul ca a dat totul pentru obiectivele si scopurile sale.

Fuga de responsabilitate si neasumarea propriei vieti are costuri uriase. Fii atent cum iti construiesti prezentul si viitorul!

Sursa: Ursula Sandner

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.