Rochia de plaja

Share Button

Rochia de plaja este o parte esentiala pentru o tinuta estivala de succes. Usor de dat jos, lejera si sexy, este purtata peste costumul de baie si nu trebuie sa fie foarte incarcata cu accesorii. Ce gen ati prefera?

rochii

1.       Rochia in versiunea tricou: perfecta pentru plaja. Trendy, dar nu prea pretentioasa, se imbraca in viteza si se aranjeaza in doua secunde. Si pentru cele mai complexate, este ideala: puteti nici sa nu o dati jos cand ajungeti pe plaja. Jucati-va cu modelele ca sa devina mai distractiva!

2.       Rochia girly: Pentru cele care au latura romantica ceva mai dezvoltata, pot sa intrazneasca sa poarte o rochie un pic cam lunga, dar care sa cada foarte frumos! Si daca in plus mai afiseaza si o nota liberty, este si mai bine. Acest gen de rochie este o investitie foarte buna, deoarece poate fi purtata si in oras, in timpul orelor caniculare.

3.       Rochia fluida: o piesa de vestimentatie care se da jos in doi timpi si trei miscari! Confortabila, lejera, comoda si perfecta pentru pasionatele de volei pe plaja, iar daca vreti sa va simtiti sexi optati pentru un model fara bretele, perfect pentru a iesi la o terasa pe faleza sau pentru a merge la piata.

Iata si cateva sugestii pentru aceasta vara:

rochie

rochierochie

rochie

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.