Remedii si tratament sforait de la Dr. RUSS

Share Button

Daca ai o problema cu sforaitul, exista si o solutie definitiva. Sforaitul fiind in general o problema mecanica si solutia trebuie sa fie mecanica .

Astazi literatura stiintifica internationala este de acord ca rezultatele cele mai bune se obtin datorita dispozitivelor de avansare a mandibulei. Este vorba de aparate speciale care “avanseaza” mandibula inferioara. Sunt suficienti cativa milimetri de “inaintare” pentru a garanta o mai buna aprire a cailor respiratorii. Aerul este liber sa inainteze spre plamani fara turbulente, vibratii si zgomot.

DR. RUSS este un dispozitiv de avans mandibular compus din doua gutiere gemene (twin bite), anatomice si automodelante, una pentru arcada superioara si una pentru cea inferioara. Dispozitivul antisforait DR.RUSS este solutia pentru cine vrea sa nu mai sforaie, in putine zile, in mod definitiv.

Dupa ce au fost adaptate la forma gurii ( se introduc in apa fierbinte la 100° C), cele doua gutiere se unesc cu un dispozitiv special, brevetat. Dupa aceea cu o surubelnita se efectueaza o reglare milimetrica de avans mandibular. Se va obtine in acest fel, in mod gradual, o pozitie optima, confortabila, care va permite un flux normal de aer.

tratament sforaitCa orice dispozitiv intraoral, DR. RUSS  are nevoie de cateva zile de adaptare, nici mai mult nici mai putin de cat are nevoie un copil pentru a se adapta la un aparat dentar.

Important este sa fiti determinati sa scapati de sforait, pentru ca azi, in sfarsit, solutia exista.

Sforaitul nu este doar un zgomot, ci poate sa ascunda o problema serioasa pentru sanatatea ta.

Sforaitul poate fi si un clopotel de alarma sau anticamera unui fenomen mult mai grav care poate avea consecinte serioase asupra sanatatii: sindromul apneei obstructive a somnului (OSAS) denumita si apnee nocturna. Este vorba de o problema care afecteaza 2,5 milioane de persoane in tara noastra, aproximativ 16% din totalul persoanelor care sforaie si este un sindrom care poate crea probleme clinice (de natura cardiovasculara, de reducere a efectelor medicamentelor pentru tratamentul hipertensiunii) pana la reducerea perioanei de viata, cu pana la 10 ani.

Pentru a scapa de sforait poti incerca cu incredere dispozitivul DR RUSS® – Gutiera Anatomică Automodelabilă împotriva Sforăitului și a Apneelor Nocturne

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.