Remedii eficiente care va scapa rapid de sughit

Share Button

Sughitul este un reflex deseori enervant, care poate sa apara in cele mai placute momente din viata dumneavoastra, cum ar fi o seara romnatica sau, de ce nu, o partida de amor.

remedii sughitVa  voi prezenta in continuare, cateva remedii foarte eficiente, care va pot ajuta sa scapati foarte repede de acest disconfort:

–          Luati o lingurita zahar, daca aveti la indemana. Daca sughitul nu va da pace, si sunteti in timpul unei cine romantic la un restaurant, alaturi de partenerul dumneavoastra, nu ezitati sa cereti ospatarului un pliculet de zahar, al carui continut sa il plasati sub limba.

–          Medicii sustin ca sughitul este o reactie a nervului vag, ale carui terminatii ajung pana la urechi, si de aceea daca va astupati urechile aveti mari sanse sa scapati de sugit.

–          O alta metoda care va poate ajuta sa scapati de reflexul de sughit, este aceea de a bea cateva inghitituri de apa si a numara dupa fiecare inghtitura, sau sa faceti o gargara cu putina apa. Se presupune ca eficienta acestei metode consta in faptul ca va distrage atentia fie asupra numaratului, fie asupra fricii de innec in timpul gargarei, fapt ce va face sa uitati de sughit.

Daca sughitul este frecvent si de diferite intensitati, inseamna ca nervul vag este cu adevarat motivul acestei afectiuni. Daca aveti copii, si va mai aduceti aminte, in timpul colicilor le-ati administrat anumite produse pe baza de marar, care sunt foarte eficiente si in lupta impotriva sughitului. Nu ezitati sa le folositi, sis a le luati cu dumneavoastra daca stiti ca sughitul nu va da  pace sub nicio forma.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.