Recomandarea toamnei: masaj de relaxare la salon

Share Button

Toamna este una dintre cele mai stresante si obositoare perioade ale anului. Sfarsitul verii aduce cu sine terminarea concediilor, inceperea scolilor pentru cei mici si a proiectelor de anvergura la serviciu. Pe langa acestea, vremea schimbatoare si tot mai rece ne creează in general un disconfort, si toate se rasfrang asupra starii noastre psihice si fizice. Nivelul de stres este in crestere, iar organismul se resimte tot mai mult.

Una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de tensiunea acumulata peste zi este reprezentata de masaj. Pentru a avea efectul scontat, acest masaj de relaxare trebuie realizat de profesionisti, intr-un cadru special amenajat in acest scop. Un astfel de salon este EnjoyBali , un loc unde timp de o ora te poti relaxa atat din punct de vedere fizic cat si psihic. De altfel, o sedinta de masaj de relaxare nu se adreseaza doar mintii sau doar trupului, ci ea le armonizeaza pe cele doua si le transpune intr-o stare de confort si destindere totala.

relaxare

Acest tip de masaj presupune urmarea mai multor etape, incepand cu un dus cald, care contribuie la incalzirea muschilor si la deschiderea porilor, apoi masajul efectiv ce incepe din zona talpilor si urca treptat spre ceafa si umeri, zonele cele mai incordate si mai problematice. In timpul procedurilor maseuzele folosesc uleiuri speciale, care permit o mai buna alunecare, dar si hidrateaza si energizeaza pielea.

Beneficiile unui astfel de masaj de relaxare sunt multiple. In primul rand trebuie stiut ca acest masaj nu este dureros, pentru ca miscarile nu isi propun sa remodeleze ori sa afecteze muschiul in profunzime, ci doar sa il ajute sa se detensioneze. Reducerea anxietatii si a starilor depresive se numara printre avantajele sale majore, caci o saptamana plina la birou poate crea stari greu de manageriat fara ajutor. Circulatia sanguina este imbunatatita considerabil, iar pielea capata si ea un aspect mult mai placut. In plus, articulatiile isi recapata si ele mobilitatea, iar acest lucru creaza un sentiment de libertate atat de dorit si de necesar.

Combaterea stresului prin masaj este o practica veche si cu traditie, iar in prezent saloanele specializate au imbunatatit acest concept si au adus tot mai multe elemente asiatice, din Bali, fiind bine cunoscut faptul ca aici masajul este nelipsit din viata oamenilor. O ora de masaj de relaxare reprezinta mult mai mult decat atat, ea aduce starea de bine dupa care tanjim cu totii si care este tot mai greu de obtinut.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.