Pierderea virginitatii

Share Button

Pierderea virginitatii este vazuta de multe fete ca un moment chinuitor. Acest moment din viata voastra, trebuie sa fie un moment romantic, deoarece va va ramane in minte pentru totdeauna.

In primul rand trebuie sa alegeti un loc unde sa fii numai voi si partenerul, si unde sa nu fiti deranjati. Cand ajungeti la “ marele moment ”,creati conditii cat mai bune partenerului vostru, pentru a va penetra usor. Departati cat mai mult coapsele si folositi lubrefianti. Daca partenerul vostru stie ca sunteti virgina, este foarte important sa se poarte delicat, sa aiba multa grija si rabdare ( deoarece vaginul este foarte stramt ), pentru a nu va crea o trauma psihica care va duce mai apoi la un “ dispret al actului sexual ” cu efecte asupra libidoului si orgasmului.

Nu va asteptati sa aveti orgasm la acest prim act sexual, dar nu sariti peste preludiu, astfel incat sa fiti suficient de excitata si sa nu mai rezistati tentatiei.

Nu trebuie sa va temeti de sangerarea provocata de ruperea himenului. Acesta este o membrana aflata la intrarea Ia vagin, a carei grosime si elasticitate difera de la o femeie la alta.

Nu trebuie sa va ingrijorati daca nu sangerati sau partenerul vostru sa fie sceptic in ceea ce priveste virginitatea voastra si nu trebuie sa va temeti de vreo schimbare fizica majore cauzata de dezvirginare (poate putin lasarea sanilor).
dezvirginareNu este indicat sa va pierdeti virginitatea din curiozitate, sub influenta aburilor de alcool, si sa ascundeti partenerului ca sunteti virgina, deoarece acesta poate fi brutal si astfel prima voastra experienta sexuala sa fie foarte dureroasa. Daca totusi se intampla acest lucru, nu uitati sa va protejati.

Daca acest moment a fost romantic, atunci  veti fi mult mai sensibila in relatiile sexuale.

In ziua de azi, pentru multe femei, prima partida de sex nu coincide cu prima noapte de dragoste si este doar o trecere la o noua etapa din viata.

De retinut:

Indiferent cum s-a intamplat, imediat dupa inceperea vietii sexuale, este indicat sa faceti un control ginecologic, pentru a vedea care este starea voastra de sanatate din acest punct de vedere.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.