Pentru a sti cu ce sa va imbracati, trebuie sa stiti ce fel de silueta aveti

Share Button

V-ati intrebat vreodata cum va imbracati in functie de silueta? Fie ca sunteti rotunda, subtire sau voluptuoasa, cel mai important lucru este sa va simtiti bine in pielea vostra, dar unele tipuri de imbracaminte sunt efectiv de preferat sau din contra, de evitat, in functie de silueta pe care o aveti.

Exista sase tipuri diferite de siluete. Determinati in primul rand ce tip de silueta aveti identificandu-va cele mai evidente trasaturi fizice de mai jos. Apoi puteti gasi sfaturi pentru a gasi hainele care vi se potrivesc si care va pun in valoare.

silueta VSilueta de tip V sau piramida inversata

Aceasta silueta se caracterizeaza prin partea superioara a corpului si umeri lati si uneori un piept mare. Talia si soldurile sunt pentru mai mici decat partea superioara a corpului. Vedem de multe ori aceasta fizionomie la sportivi.

silueta ASilueta de tip A sau triunghiulara

Aceasta silueta este caracterizata de un corp mai mare in partea de jos a corpului decat in partea superioara. Umerii sunt ingusti si sanii mici, in timp ce latimea soldurilor o depaseste pe cea a umerilor. Fesele sunt rotunjite, cu o talie definita.

silueta HSilueta de tip H sau dreptunghiulara

Aceasta silueta este caracterizata de o latime egala a umerilor si a solduri, de cele mai multe ori subtiri. Talia nu este marcata. O astfel de silueta zvelta este adesea insotita de un piept mic si fese plate.

silueta OSilueta de tip O sau rotunda

Aceasta silueta se caracterizeaza printr-o talie putin marcata. Curbele sunt distribuite destul de uniform pe toata suprafata corpului si pieptul este de obicei voluminos.

silueta XSilueta de tip X sau clepsidra

Aceasta silueta este caracterizata de proportii egale intre partea de sus si partea de jos a corpului. Talia este mai mica decat latimea umerilor si a soldurilor. Acest tip de silueta este, in general, mai subtire.

silueta 8Silueta de tip 8

Aceasta silueta este asemanatoare cu cea clepsidra, dar, in general, are forme mai rotunjite. Observam un piept mare si solduri puternice, dar intotdeauna in aceleasi proportii ca si umerii. Talia este fina .

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.