Pensatul

Share Button

Infatisarea dumeavoastra poate fi complet compromisa din cauza aspectului sprancenelor. Pentru a va infrumuseta chipul, este foarte important ca sprancenele sa fie aranjate si corect pensate.

Acest lucru va va accentua privirea si va va intinerii. Tineti cont de faptul ca un pensat nereusit sau care lipseste cu desavarsire va va face sa aratati obosita, trista si mult mai in varsta.

pensatInainte de a incepe sa va pensati, este neaparat necesar sa trasati un contur cu ajutorul unui creion pentru sprancene , si astfel  sa evitati orice greseala in timpul operatiunii.

Folositi obligatoriu o penseta de buna calitate, care sa nu rupa firele de par, si sa le smulga de la radacina. Daca aveti sprancenele prea stufoase, pensatul poate deveni  un chin. Puteti sa folositi o foarfeca pentru a mai scurta putin firele de par si apoi sa le smulgeti cu penseta.

Pe langa o  penseta de buna calitate mai aveti nevoie si de o oglinda care sa nu mareasca,  pentru a nu risca sa va pensati prea mult.

Inainte de a incepe pensatul propriu-zis, este indicat sa aplicati peste sprancene o crema hidratanta si sa masati pana cand acesta intra in piele.

Un pensat corect tine foarte mult de forma fetei si de felul cum sunt pozitionati ochii astfel:

–          Femeile cu fata rotunda sau ovala trebuie sa dea sprancenelor o forma arcuita.

–          Femeile cu fata patrata sau triunghi (sub forma de inima) trebuie sa dea sprancenelor o forma dreapta.

–          Daca aveti ochii apropiati, este recomandat sa pensati baza sprancenelor mai putin, pentru a va lumina chipul.

–          Daca aveti ochii mai departati, este recomandat sa pensati mai mult partea exterioara a sprancenelor.

–          Daca vreti sa pareti mai tanara va trebui sa dati sprancenelor o forma ascendenta, adica sa incepeti cu o baza mai groasa si sa terminati cu una subtire.

Dupa ce ati terminat operatiunea, trebuie sa aranjati sprancenele cu o periuta, pentru a observa si eventualele imperfectiuni, si sa aplicati o lotiune dezinfectanta care ajuta si la inchiderea porilor.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.