OrganiCare Bath & Shower – gel de dus organic

Share Button

Pielea ta poate să spună poveşti întregi despre sănătatea ta şi stilul tău de viaţă, de la strălucirea din timpul sarcinii la pielea vulnerabilă cauzată de expunerea prelungită la frig.

Ai auzit de nenumărate ori care sunt regulile de îngrijire ale pielii, ştii că trebuie să-ţi hidratezi pielea expusă la frig, de aceea când vine vorba de sănătatea pielii tale nu pot exista compromisuri!

Foloseşte în rutina ta zilnică de îngrijire corporală produsele noastre organice, OrganiCare, şi pregăteşte-ţi pielea pentru primăvară!

Tu scrii povestea pielii tale!

Pielea ta delicată are nevoie de îngrijire pe măsură!OrganiCare Bath & Shower este un gel de duş organic care curăţă, protejează şi îngrijeşte delicat pielea, conferind o senzaţie plăcută de prospeţime. Aloe vera şi uleiul de măsline hrănesc, relaxează şi protejează pielea, conferindu-i catifelare şi flexibilitare.

Răsfaţă-ţi pielea cu Organicare Body Lotion, loţiunea de corp organică, care conţine extracte din plante ce relaxează şi hrănesc pielea precum untul de shea, aloe vera, uleiul de masline, lavanda şi uleiul din germeni de grâu.
organicare produse organice calivita

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.