Oja pentru petreceri: culorile care va impodobesc mainile !

Share Button

Elegant si atemporal rosu si negru

Oja rosie este departe de a fi demodata. Da ! Pentru maini sic si pline de farmec, lacul rosu vine in mai multe nuante pentru a se potrivi culoarii tenului pe care il aveti.  Culoarea violet este, de asemenea, printre culorile  in trend in aceasta iarna.

Lacul negru, nu este rezervat pentru aspectul gotic. Acesta merge foarte bine cu o tinuta chic. Cu toate acestea, alegeti lacul negru intr- o varianta foarte stralucitoare. Pentru a adauga o nota festiva in serile speciale (cum ar fi seara de Revelion, de exemplu), puteti opta pentru oja neagra cu sclipici.

oja pentru petreceri

Auriul si argintiul va fac sa straluciti in societate

Mainile care stralucesc in seara de Revelion ? De ce nu ? Auriul si argintiul sunt, de asemenea, prezentate in gama de lacuri de unghii din acest sezon. Efectul de bronz sau metalic poate impodobi atat mainile intelepte cat si mainile mai indraznete la petreceri.

Atentie la alegerea culorii unghiilor dumneavoastra, deoarece acest lucru trebuie sa se faca in functie de culoarea pielii.

Care sunt nuantele pentru 2013-2014?

Puteti alege, de asemenea, culorile in tendinta din acest sfarsit de an, cu albastru in toate formele sale, dar sclipitor (cobalt albastru, albastru paun sau bleumarin … ), kaki sau violet. Ce oja alegi pentru petrecere?

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.