Ochelarii si machiajul : cateva trucuri pe care este bine sa le stiti

Share Button

Solutii in functie de problema de vedere

O femeie mioapa si una hipermetroapa nu au aceleasi tipuri de ochelari. Mioapele poarta lentile concave, ceea ce face

ochii lor sa para mult mai mici. Prin urmare, este necesar sa se mareasca. Optati pentru un fard mat pentru partea mobila pleoapei si culori mai deschise, cum ar fi galbenul pal, bejul sau fildesul  pentru pleoapa inferioara. Privirea va fi deschisa printr-o linie de culoare alba pe partea interioara a pleoapei. In ceea ce priveste dermatograful, acesta se va aplica intr-un mod sters spre exterior.

La doamnele care au hipermetropie, acestea trebuie sa compenseze efectul de marire al lentilelor convexe. Culorile mate sunt de preferat pentru fardurile de pleoape. Ideal este sa alegeti culori pastelate si gri pe care sa le aplicati gradual. Pentru a nu va marii si mai mult ochii, evitati cu orice pret  rimelul. Faceti doar cateva linii cu creionul dermatograf. Pentru a ascunde cearcanele, aplelati mai bine la un gel anticercane in defavoarea fondului de ten.

Alegerea ramelor

Alegerea ramelor joaca, asemenea, un rol foarte important in machiajul ochilor. Ambele trebuie sa fie in armonie. Aceasta cerinta devine chiar mai importanta, daca optati pentru rame colorate si late. Nu este nimic mai ridicol decat sa va machiati ochii in aceiasi culoare cu a ramelor de la ochelari, cu exceptia cazului cand obiectivul dumneavoastra este de a  va ” ascunde ” ochii … De exemplu, in cazul in care rama este verde,  alegeti un machiaj in tonuri de galben, maro sau bej. Pentru rama violet, se recomanda tonuri de alb, ocru si galben. Forma ramei impune, de asemenea, regulile sale. Machiajul  nu trebuie sa depaseasca niciodata rama daca aceasta nu acopera sprancenele. In schimb, este total invers daca aceasta este inalta. Un alt sfat consta in faptul ca, puteti sa va  armonizati fizionomia trasaturilor dumneavoastra , punanad accent pe machiajul  buzelor. In acest caz, ochelarii vor fi mai putin evidenti. Acest lucru este valabil numai pentru ramele late.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.