Metoda de curățare a câmpurilor energetice – singura tehnică prin care am reușit să tratez INSOMNIA

Share Button

Aș vrea să vă împărtășesc o altă metodă de tratare a insomniei: tehnica de curățare a câmpurilor energetice (inspirată de sistemul parapsihologului rus Lazarev).

Am apelat la această tehnică (și am studiat-o, apoi, în cadrul „Evolution Coaching System”), după ce, în prealabil, încercasem toate metodele holistice pe care le știam, inclusiv medicația alopată.

Au fost 2 luni agonizante în care mă trezeam la 03-03:15 în fiecare dimineață, cu o stare de anxietate puternică. Evident că am explorat posibile cauze, am făcut toate metodele de tratament pe care le știam, am schimbat convingeri, mi-am revizuit emoțiile, am făcut Bowen, am luat suplimente, am lucrat cu alți colegi. Nimic nu funcționa. Am apelat, din disperare, la un somnifer ușor. Am început să mă trezesc la 01 :30, nu la 03. Câtă vreme am luat somnifere, mă trezeam chiar mai devreme. Am renunțat. Diperarea mea creștea, oboseala deja mă tranformase fizic și emoțional.

Înțelegeam de ce insomnia era o metodă eficientă de tortură.

Simțeam cumva că anxietatea nu-mi aparținea, că venea de undeva, dar nu știam cum s-o vindec. A fost de ajuns o singură meditație de curățare a câmpurilor și am ]nceput să dorm ca un bebeluș.

Anxietatea a dispărut, pur și simplu, din corpul, mintea și inima mea.
Îmi doream, totuși, să înțeleg mecanismul. Ce se întâmplă în timpul acestei meditații și ce o deosebește de alte tehnici?

in brate la mama pentru prima data

Am început să studiez psihogenealogia și atunci am realizat cât de important este „sufletul familiei”. Suferințele, traumele neprocesate (deloc sau partial) sunt „preluate” de generațiile următoare din loialitate afectivă, din iubire, pentru a fi închise și vindecate.

Interesant este că în două dintre cărțile pe care le-am citit am găsit cazuri absolut identice, persoane care se trezeau fix la aceeaști oră, cu aceeași anxietate paralizantă. Autorii spun, chiar, că e un caz recurent în vindecarea transgenerațională.
Ajută, evident, să înțelegi ce dinamică trăiești în acel moment, dar de cele mai multe ori nu e posibil (putem vorbi de câteva generații în urmă). E important, însă, să vindeci acea dinamică.
Nu credeam că poate fi atât de simplu.

Practic această metodă acum pentru orice patologie fizică sau emoțională și constat, cu bucurie, cât de eficientă este.

Dar fiindcă am pomenit de psihogenealogie, iată câteva din titlurile pe care vi le recomand pe acest subiect :
Boala – o memorie genealogică – Elisabeth Horowitz
Mă dor strămoșii – Patrice van Eersel, Catherine Maillard
Povestea ta a început demult – Mark Wolynn
Familia care trăiește în noi – Rialland Chantal
Psihogenealogia. Vindecarea rănilor familiale și regăsirea de sine – Anne Ancelin Schutzenberger

cu siguranță mai sunt și altele și poate mi le împărtășiți și mie.

sursa: facebook

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.