Mentineti-va frumusetea cu ajutorul micilor interventii chirurgicale

Share Button

liftingLiftingul facial si liposuctia au ca obiectiv corectarea  fetei, reducerea ridurilor si eliminarea grasimii de pe solduri si fese.

Liftingul „clasic” sau liftingul facial va permite ridicarea trasaturilor fetei, cu exceptia pleoapelor superioare si ale fruntii.  Cu ajutorul lui, fata voastra va fi remodelata si intinerita, prin netezirea pielii.

Interventia dureaza  aproximativ 3 ore, si se face de obicei sub anestezie generala. Mai intai se face o incizie la nivelul scalpului si in jurul urechii, se desprinde pielea este si apoi este intinsa. Muschii de pe fata sunt si ei usor intinsi pentru a  va mentine aspectul natural al fetei.

De obicei, un lifting  clasic facut cum trebuie si cu o ingrijire adecvata  va va face sa aratati cu aproximativ 10 ani mai tanara.

Mai puteti apela la liftingul frontal, pentru a atenua ridurile de pe frunte sau daca doriti o ridicarea a pleoapelor sau sprancenelor.

liposuctieLiposuctia nu imbunatateste calitatea pielii.  Prin absobtia grasimii, elasticitatea pielii este pusa la incercare. Liposuctia este o inteventie foarte eficienta daca doriti sa eliminati excesul de grasime de la nivelul soldurilor, coapselor, partii interioare a picioarelor si burtii.

Refacerea pielii dupa interventie depinde mai ales de varsta, deoarece o piele tanara si elastica va reveni in forma mai repede si rezultatele vor fi mai vizibile. Aceasta operatie nu este recomandata femeilor care fumeaza sau care iau anticonceptionale, din cauza riscului de flebita.

Intreventia consta in introducerea sub piele, a unor mici incizii,  tubulete mai mult sau mai putin groase, prin care va fi aspirata grasimea de sub piele.

In functie de zona care trebuie tratata si cantitatea de grasime care se elimina, durata interventiei variaza de la una la trei  ore, si se face sub anestezie locala sau sub anestezie generala.

Ca in cazul oricarei operatii, riscurile acestor interventii sunt legate  atat de anestezie si cat si de interventia in sine. Problemele cele mai frecvente care pot aparea sunt cele infectioase si cele de cicatrizare.

Pentru a  mentine rezultatele obtinute in urma acestor inteventii, trebuie sa adoptati o dieta  alimentara echilibrata, dar aveti grija sa nu neglijati nici activitatea fizica..

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.