Mănușile din piele – Un accesoriu în trend pentru femei în 2017-2018

Share Button

Oscar Wilde spunea: ,,Nu-i da sfaturi unei femei! Nu trebuie să-i dai niciodată ceva ce nu poate să poarteˮ. Acest lucru este adevărat, de aceea este bine să renunți la sfaturi dacă vrei să intri în grațiile unei femei, mai bine este să alegi o variantă simplă și sigură de a o cuceri – dăruindu-i cadouri. Pentru sezonul rece un cadou perfect ar fi o pereche de mănuși din piele, deoarece acest accesoriu este din nou în mare vogă, apare în toate colecțiile de modă, și reprezintă un atribut de nelipsit din garderoba unei femei.

Care este secretul alegerii unei perechi de mănuși în trend? În primul rând, cum este și de așteptat, atunci când porți o pereche de mănuși trebuie să te simți foarte comod cu ele. E același lucru ca și atunci când alegi o piesă vestimentară, ea trebuie să fie de calitate, elegantă, modernă și confortabilă. Dacă ceva nu-ți place, este mai bine să renunți și să alegi altceva, care să fie pe gustul tău și să nu te facă să te simți ridicol.

manusi din piele lungi dama negre sau gri

Cu mulți ani în urmă mănușile erau purtate de doamnele din înalta societate, erau un semn al aristocrației. În prezent mănușile sunt considerate în principal un accesoriu necesar, pentru că ele protejează mâinile unei femei de gerul iernii sau vântul rece al toamnei. Desigur acest aspect este important și trebuie ținut cont de el, însă mănușile trebuie să reprezinte și un produs de lux, care să sublinieze eleganța și feminitatea persoanei care le poartă.

În toamna iarna anului 2017-2018 se asortează mănuși la diferite articole vestimentare, la costume, jachete și chiar la anumite modele de rochii. Designerii au creat o gamă variată de modele, din care fiecare femeie poate alege ceea ce îi place, în funcție de stilul care o definește. Materialele folosite sunt diverse, variază de la pielea naturală și înlocuitorii de piele, până la tot felul de materiale mai mult sau mai puțin din zona de lux. Totuși cele mai apreciate rămân modelele de mănuși din piele, clasice, care se potrivesc perfect la orice stil de îmbrăcăminte.

Pentru a arăta seducătoare o femeie trebuie să poarte articole vestimentare care îi vin perfect, accesorii potrivite pentru acestea, astfel va reuși să-și pună imaginea în valoare. Nu întotdeauna ce este ultima tendință în modă va arăta bine pe ea, ideea este să aleagă piese vestimentare și accesorii care să o facă să se simtă grozav și să o avantajeze. De exemplu dacă va dori să poarte o haină elegantă din stofă sau o haină din blană va putea alege accesorii din piele naturală – o geantă și o pereche de mănuși elegante – care se vor potrivi foarte frumos în ansamblu. De la o astfel de ținută cu mănuși din piele nu trebuie să lipsească o pereche de cizme din piele cu toc înalt pentru a fi elegantă.

manusi elegante superbe tricotate lungi pana la cot

În sezonul rece 2017-2018 sunt la modă:

  • mănușile din piele de căprioară
  • mănușile din piele cu decorațiuni din blană
  • mănușile lungi care ajung până la cot
  • mănușile tricotate cu modele interesante
  • mănușile din piele clasice fără degete
  • mănușile lungi din materiale care imită pielea de șarpe
  • mănușile fără degete din tricot și cu buzunare
  • mănușile în culori luminoase, intense – galben, roșu, portocaliu, etc.

Toate aceste modele de mănuși sunt în trend, dar moda este modă în general, iar dacă ne referim în particular, o femeie cu stil poate să folosească moda, dar în primul rând trebuie să înțeleagă că stilul o definește. De aceea este important să facă alegeri corecte, începând de la articole vestimentare până la accesorii, să țină cont de calitatea acestora dar și de felul cum îi vin și o avantajează. Contează foarte mult detaliile, o femeie cu stil este o femeie cu atitudine și care știe să fie elegantă în toate.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.