Machiajul permanent : ce trebuie sa stiti inainte?

Share Button

Beneficiile  machiajului permanent

Machiajul permanent este o solutie avantajoasa, pentru ca  veti  economisi timp in fiecare dimineata, deoarece nu va mai  trebui sa va petreceti cateva  minute in fata oglinzii pentru a va machia. Veti fi frumoasa, in orice moment al zilei fara a avea nevoie in mod constant de retusuri. Principiul este acelasi ca la un tatuaj. Astfel, procedura consta in injectarea in piele a unor pigmenti sintetici.  Cu ajutorul acestor pigmenti  se traseaza linii sau se da culoare la anumite zone ale fetei. Trebuie totusi retinut, ca machiajul permanent nu dureaza pentru totdeauna. In general, acesta poate  rezista linistit timp de trei ani. Cu toate acestea, petele  de culoare pot disparea treptat, dupa mai multe expuneri la soare, de exemplu. Atunci sunt necesare touch- up-uri.

26Machiajul permanent :  o interventie?

Pentru un rezultat care sa corespunda asteptarilor dumneavoastra, incepeti prin alegerea unui profesionist calificat care sa respecte regulile de igiena, spatiul in care are loc interventia sa fie curat si echipamentele utilizate  sa fie intotdeauna sterile. Procedura incepe prin trasarea machiajului cu ajutorul unui creion. Deci, puteti vedea rezultatul si solicita modificari daca este necesar. Daca totul este in regula, se trece la pasul urmator, si anume la injectarea pigmentilor pentru machiaj. Procedura poate dura pana la patru ore, in functie de marimea operatiunii. Daca interventia este la nivelul ochilor, ei se pot umfla pentru o zi sau doua. Acestia ar trebui sa urmeze, de asemenea, regulile de igiena, dupa interventie, astfel incat  sa nu exista complicatii : utilizarea unui antiseptic, nu inotati, nu va expuneti cu fata la soare etc.

27Avantajele oferite de un machiaj permanent  

Machiajul permanent este foarte practic, si se poate aplica pe aproape toate partile fetei. Machiajul permanent al ochilor este potrivit pentru toata lumea.  Astfel, se poate da orice forma sprancenelor, se pot ingrosa, se pot colora sau se poate trage o linie cu dermatograf permanent. Pentru buzele fine sau pentru cele mai voluminoase, machiajul permanent ofera, de asemenea, posibilitatea de  conturare a buzelor. De asemenea, puteti opta pentru a va accentua culoarea buzelor sau pentru a va desena o alunita pe fata.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.