Machiajul ochilor: In aceasta vara, indrazniti privirea ” Laguna albastra” !

Share Button

Cine poate purta acest machiaj?

Machiajul ” Laguna albastra” este potrivit pentru aproape toate culorile ochilor. Daca aveti ochii mai deschisi  la culoare, mai ales albastrii, verzi sau caprui deschis, sau ochi mai inchisi, cum ar fi negru sau caprui inchis, acest machiaj va va lumina nu numai ochii, ci, de asemenea, si fata.  In plus, aceasta  mica nota de culoare, va va pune in evidenta ochii  daca este bine aplicat.

Aceasta culoare este potrivita pentru toate femeile, tinere si batrane deopotriva si poate fi purtat la toate ocaziile. Esentialul este de a nu face o nota discordanta cu tinuta.

Cum se poarta ?

Machiajul  „Laguna albastra” poate fi purtat discret cu produse de textura mata. Dar pentru a-l scoate in evidenta, indrazniti sa incercati o versiune stralucitoare cu pietre si paiete pentru o privire hipnotica. Pentru un efect optim, este recomandabil sa se aplice o culoare inchisa la baza genelor si sa se termine cu o culoare deschisa pe pleoape. Se poate opta, de asemenea, pentru un creion dermatograf mai inchis de-a lungul liniei genelor.

Un amestec de culori este de asemenea ideal: negru la baza si un albastru, argintiu sau gri pe pleoape, va va oferi  cel mai frumos efect.  De asemenea, alegeti un rimel intr-o tenta de albastru inchis.

images

 

Cu ce asortam acest machiaj ?

Stiti deja ca machiajul trebuie sa fie asortat la hainele pe care le purtati, dar pentru un efect mai intens,  asortati-va machiajul cu accesoriile si astfel totul este ideal:  cercei pandantiv , un colier XXL , ochelari, dar, de asemenea, o palarie sau ornamente de par.

Sa incheiem cu un sfat bun: Folositi numai produse de machiaj de calitate pentru a evita afectarea ochilor si a pielii delicate de pe pleoape, dar, de asemenea, si pentru ca machiajul sa reziste. Pentru plaja sau piscina folositi doar produse rezistente la apa.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.