Machiaj special pentru intanirile romantice ( de dragoste): mizati pe o gura senzuala pentru a seduce

Share Button

O intalnire romantica este o oportunitate pentru femei de a fi mai atractive decat sunt in viata de zi cu zi. Daca v-ati decis sa puneti in practica un joc al seductiei, este de preferat sa alegeti un machiaj provocator. Cu niste gene stralucitoare, un look sexy, o piele sublima si o gura senzuala, machiajul vostru va fi pur si simplu fermecator.

Voluptoasa, dulce si delicioasa, o gura plina de farmec  este cea care, la o prima privire, ar sugera un sarut. Preferabil un ruj de culoare rosu carmin, stralucitor, deoarece  culorile intense dau intensitate si senzualitatea gurii. Daca genele sunt stalucitoare, nu trebuie sa mai scoateti in evidenta si buzele, caz in care acestea nu ar trebui sa fie date cu un gloss. Pentru buze este indicat sa folositi un ruj stralucitor si hranitor. Astfel,  pentru a avea niste buze foarte moi, mizati pe un gomaj al buzelor o data pe saptamana.

Un machiaj plin de farmec al buzelor este posibil, indiferent daca  aveti o gura mica sau nu, cu buze subtiri sau nu. Este suficient sa aveti toate accesoriile, creion de buze si ruj. Dimensiunea creionului trebuie sa fie lunga si textura moale. Acesta va va ajuta sa subliniati si sa corectati volumul buzelor. In ceea ce priveste culoarea, puteti alege una identica cu cea a rujului sau culoarea pielii dumneavoastra. In cazul in care un rosu frumos este culoarea perfecta pentru a avea o gura draguta si senzuala, sau alte culori mai puternice, cum ar fi un roz stralucitor sau  visiniu deschis, nu ezitati sa le folositi. Pentru a realiza machiajul buzelor, incepeti cu o baza de netezire, apoi redati forma naturala a buzelor cu un creion de contur. Desenati  gura cu ajutorul unui creion si finisati prin aplicarea  rujului.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.