Machiaj la moda: zoom pe nud

Share Button

Primul pas: tenul

Uniformizarea pielii este un pas esential in machiajul nud, si, probabil, cel mai complicat. Pentru un ten perfect , veti avea nevoie de doua produse : un fond de ten si o pudra. Pentru a-l alege pe primul, luati in considerare culoarea pielii … si varsta,  deoarece,  cu timpul, ridurile se adancesc. Un fond de ten ales gresit tinde sa ramana in aceste riduri si sa le accentueze, mai degraba decat sa le camufleze. Daca aveti peste 35 de ani, alegeti bazele fluide hidratante. Daca este necesar, folositi un corector pentru a ascunde imperfectiunile. Terminati intotdeauna cu o pudra pentru a uniformiza si matifia tenul.

Al doilea pas: ochii

Machiajul nud impecabil trece prin nuante pastelate, transparente si luminoase. Acest lucru este valabil si pentru ochi. Daca aveti pielea deschisa, nuantele trandafirii sunt pentru voi. Pielea voastra este mai inchisa? Culorile coral, roscat sau roz somon va vor intensifica privirea in mod discret. Machiajul nud necesita dexteritate. Intoarceti sprancenele si terminati cu aplicarea unui rimel negru. Nu cadeti in capcana rimelurilor pentru volum. In ceea ce priveste fardul de pleoape, alegeti unul fara efecte.

Al treilea pas: buzele si obrajii

Femeile mai tinere folosesc un gloss de fructe pentru a obtine o gura lacoma si usor apetisanta. Daca nu sunteti adepta  luciului de buze, alegeti un ruj care are textura de crema hidratanta. Culoarea trebuie sa fie cat mai apropiata de culoarea voastra naturala. Nu trasati conturul buzelor cu un creion, si aplicati rujul cu degetele pe buza de jos . Acum, nu mai trebuie decat sa strangeti buzele . Pentru structura,  adaugati pudra pe obraji, deasupra sprancenelor  si de-a lungul maxilarului inferior.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.