Machiaj : instrumentele care fac minuni !

Share Button

Machiaj : Ce ai nevoie pentru machiajul ochilor

Primul instrument pentru care trebuie sa il aveti in geanta este un dispozitiv de intors genele. Acesta va reda privirii voastre senzualitatea si atractivitatea. Pentru utilizarea acestuia, asezati genele in deschidere  si prindeti-le in dispozitiv timp de cateva secunde, fara a va provoca rani. Terminati prin aplicarea unui rimel. Un al doilea  instrument important care nu trebuie sa lipseasca din poseta dumneavoastra este  un dermatograf. Aceasta va va ajuta sa obtineti asa numitii  ochi de caprioara. Tendinta actuala este de a tatua liniile ochilor. Daca nu aveti norocul de a avea gene suficient de lungi sau daca nu aveti timp sa va petreceti cateva minute pe zi pentru a va aranja ochii, exista varianta optarii pentru gene false. Mai modern, daca doriti si va tine buzunarul, puteti sa apelati si la implanturi. Sunt foarte simplu si usor de pus. Se aplica lipici la baza, sa ia cu ajutorul unei pensete si se fixeaza in locul dorit. Avantajul este ca acest tip de produs este reutilizabil. Deci, veti face economie!

O alta baza  a unui machiaj de succes este ca trebuie sa aveti niste perii de foarte buna calitate. Foarte apreciata de gheise pentru a isi perfectiona machiajul, este Kabuki . Aceasta este o perie foarte larga si foarte groasa. Apoi avem nevoie de o perie pentru sprancene. Spre deosebire de prima, aceasta perie are perii tesiti  si destul de scurti. Este deosebit de utila pentru atresa o linie la moda pe sprancene. De asemenea, mai putem mentiona  si pensula pentru fard de obraz, care este folosita pentru a farda toata fata .

Tot pentru ochii, putem cita si peria pe care o folosim la aplicarea cremei, fardului de obraz sau a pudrei. Uneori vom folosi aceiasi perie pentru a estompa liniile de creion. de In cele din urma, nu uitati sa aveti o pensula de buze. Trebuie sa aveti grija de aceasta parte a fetei voastre, daca vreti sa a obtine un machiaj perfect.  Aceasta perie ar trebui sa fie rotunjita pe laterale si plata.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.