Legatura dintre sex si mersul femeii

Share Button

Din punctul meu de vedere multi din cercetatori sunt putin cam dusi, au tot felul de ideii ciudate pe car ele pun in practica  si initiaza o cercetare. de exemplu unii sau gandit sa analizeze mersul unor femeie, si  sa il colereze cu nivelul de satisfactie sexuala a acestia.

Si cum subiectul acest care face conexiunea intre sex, orgasm si mers este unu foarte complex, care necesita atentia multor cercetatori, a fost nevoie de o echipa complexa in care cercetatori din doua tari au muncit mult ca sa afle una dintre tainele sexului. Astfel o echipa din Scotia in asociere cu una de belgieni au studiat comportamentul sexual al unui numar de 16 femei, si apoi sau pus pe urmarire si  le-au filmat in timp ce mergeau intr-un spatiu public.

Nu stiu daca scopul studiului a fost chiar stiintific, sau cautau o acoperire pentru a putea urmari femeile prin mall, dar trebuiau sa sa traga si o concluzie si anume ca femeile ce merg  cu pasi mari, in combinatie cu o miscare unduitoare a coloanei vertebrale sunt femei fericite care experimenteaza mai des orgasmul .

Costume de baie retro

Si totusi care este legatura dintre sex, orgasm si mers?

Ei au afirmat ca blocajul psiho-sexual (probabil vrea sa insemne lipsa de sex sau de orgasm) are o legatura cu blocarea muschilor pelvieni, iar  cum acesti muschi au si  influenta asupra mersului femeii, de aici se poate deduce ca cine nu poate merge onduitor are parte de sex prea putin sau de calitate slaba. Am mai citit si ca fiecare femeie  se naste sau cu o predispozitie mai mica, mai mare sau nula pentru a avea orgasm vaginal.

O alta afirmatie este ca orgasmul vaginal al femeii sporeste increderea in propria sexualitate, care la randul ei se rasfrange asupra felului cum femeia merge. Oare femeile care au o proteza de sold se pot trata tot cu sex? Vor merge mai drept?

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.