Invatati sa va machiati

Share Button

 Machiajul se face mai degraba pentru a va sublinia frumusetea,  decat pentru a va ascunde defectele

Este inutil sau complet de condamnat, sa incearcati sa va ascundeti defectele, cu o doza buna de machiaj. De exemplu, aplicand o mie de straturi de fond de ten pe un nas prea lung, nu ar face altceva decat sa atraga atentia asupra lui. Mai degraba alegeti  sa va concentrati pe punctele voastre forte:  intoarcerea genelor, iluminarea privirii, afisarea unor buze atragatoare. Sfatul nostru este de a crea putina lumina, in loc sa ascundeti totul sub o masca. Aplicati doar un  strat de fond de ten, de care aveti nevoie pentru ca fata sa va radieze si sa va ilumineze pielea.  Fardul de obraz, rimelul, corectorul si luciul vor fi folosite pentru a dezvalui,  a va scoate in evidenta frumusetea si pentru a va ascunde acele mici detalii de care va complexati.  Astfel,  pentru un machiaj personalizat de succes, trebuie sa stiti in primul rand aceste lucruri si apoi trebuie sa invatati sa va scoateti in evidenta punctele forte .

Cum se aplica machiajul in functie de efectul dorit ?

Machiajul este crucial pentru  a va crea un look. Puteti sa va jucati cu parametrii. De exemplu, daca doriti sa va aratati partea voastra matura pentru o intretinere profesionala, folositi culori neutre in nuante de maro sau negru, evitati sclipiciul si alte frivolitati. Daca vreti un efect mai estival, adoptati un ten bronzat cu fond de ten,  si machiajul ochilor realizati-l in functie de inspiratia pe care o aveti, dar ochii intunecati sunt interzisi. Pentru o iesire glamour, sfatul nostru este sa mizati pe privire: genele alungite, ochii bine trasati si fard de pleoape. De asemenea, este nevoie de un ten neted. Pe scurt, veti avea o fata noua la fiecare ocazie, atata timp cat va alegeti de fiecare data alt machiaj.

Ca un adevarat profesionist, va puteti face propriul machiaj personalizat: cunoscandu-va si exploatandu-va punctele voastre forte.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.