Ingrijirea si machiajul pielii inchise la culoare

Share Button

Produsele potrivite pentru o piele sanatoasa

Pentru fiecare tip de piele alegeti ingrijirea potrivita! Ar trebui sa stiti ca pielea creola este mai predispusa la patare si riscurilor de alergie. Acest lucru pare paradoxal: pielea creola este fragila, dar se adapteaza mai bine la soare. Astfel,  este necesar sa se aleaga produsele hidratante corecte si sa se evite produsele exfoliante. Trebuie sa luam in considerare fragilitatea pielii, pentru ca acest tip de produs ataca stratul hidro – lipidic, ceea ce face ca pielea sa fie mai uscata, iar acest fapt fovorizeaza imbatranirea prematura a pielii.

Exfolierea si gomajul sunt recomandate pentru a elimina celulele moarte, deoarece celulele pielii se regenereaza foarte repede. Impotriva petelor, exista doar un singur cuvant de ordine, rabdarea. Nu incercati sa va reparati  tenul cu un produs miracol, care ar putea fi periculoas pentru sanatatea pielii voastre. Alegeti produse moi, pe care sa le utilizati in mod regulat. Nu ezitati sa cereti sfatul unui estetician sau dermatolog.

Cum sa alegeti machiajulul potrivit pentru pielea creola ?

Natural,  aceasta este de multe ori deviza  femeilor cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, acest lucru nu le impiedica sa se machieze, in mod regulat sau ocazional, in scopul de a accentua ochii sau zambetul.  Pentru tenul tern, cel mai bine este de a alege un fond de ten lichid, usor de omogenizat. Daca doriti sa ”subtiati” fata, aplicati un fard de obraz de culoare perlat.  Alegeti aceeasi culoare si pentru fardul de ochi.

In ceea ce priveste machiajul ochilor, ideea este de a le scoate culoarea in evidenta. De exemplu, ochii caprui se arminizeaza cu nuante de mov inchis si argintiu. Evitati doar culorile deschise! Totusi,  nu este interzis sa incecati diverse combinatii de culori care ar puteat fi interesante la final. Pentru buze,  concentrati-va mai bine pe tendinta naturala. Un luciu de buza transparent ar putea fi suficient. Daca, totusi, doriti sa folositi rujul rosu sau alte culori vii, alegeti-le pe cele care nu va supraincarca buzele, si luati in considerare intotdeauna  culorile deja aplicate la ochi. Ideal este sa alegeti intre buze si ochii: daca doriti sa il scoateti pe unul in evidenta, atunci trebuie neaparat sa il faceti discret pe celalalt.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.