Glitter pentru un machiaj stralucitor

Share Button

Este un sclipici ce se aplica pe piele peste o baza lipicioasa, cu o pensula usor umezita, poate fi si sub forma de  creion sau gel.

O linie simpla de glitter va poate ajuta sa aratati foarte frumoasa si atragatoare. Fiti foarte atenta sa nu exagerati cu acest tip de machiaj, deoarece efectul va fi dezastruos. Veti arata ca o fetita care a descoperit trusa de farduri in poseta mamei si s-a fardat sub orice critica.

glitter

Iata care sunt cateva regulile de baza daca doriti sa adoptati un machiaj cu glitter:

  • In momentul in care doriti sa va achizitionati un glitter, fiti foarte atenta la marimea particulelor, deoarece cu  cat acestea sunt mai fine, cu atat este mai usor de intins glitter-ul;  cel cu particule mai mari, gen confetti este foarte potrivit pentru prezentarile de moda sau cand participati la un bal.
  • Puteti obtine un machiaj foarte rapid cu  ajutorul liner-elor cu glitter. Acestea sunt foarte usor si foarte simplu de aplicat si le puteti purta impreuna cu un ruj de culoare mai inchisa (chiar spre negru).  Atentie ! Nu subliniati sub nicio forma si linia genelor inferioare!
  • Dacă va doriti  un machiaj care sa atraga toate privirile celor din jurul vostru, apelati cu incredere la glitter-ul pudră.  Adaugati putin dintr-un astfel de glitter pe pleoape, si veti obtine o linie sclipitoare si foarte sexy.
  • Optati pentru  nuante metalice calde, gen bronz, cupru sau roz – auriu. Inainte de aplicarea glitteru-lui va trebui sa va pregatiti mai intai pleoapele cu un fond de ten, pentru a  facilita lipirea particulelor,  dupa care dati un contur  ochilor cu ajutorul unui  creion dermatograf cremos negru sau maro. Pentru a aplica particulele sclipitoare, apelati cu incredere la o pensula plata, speciala pentru aplicarea fardurilor.
  • Alegerea culorii reprezinta o buna parte a unui machiaj cu glitter reusit. Dat fiind faptul ca glitter-ul se aplica deasupra fardului de pleoape, va trebui sa alegeti un fard si un glitter de aceeasi culoare, sau sa creati un contrast  evident intre fard si glitter.
  • Pentru a evita stralucirea celorlalte parti ale fetei, optati pentru un fond de ten mat.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.