Ghicitul in cafea

Share Button

Daca sunteti curioasa sa vedeti ce va rezerva viitorul, ghicitul in cafea poate fi o solutie, bineinteles daca credeti in asa ceva.

Pentru inceput, nu trebuie sa faceti altceva decat sa va savurati cafeaua incet, fara sa va grabiti. Un sigur lucru ar trebui subliniat aici, si anume acela ca va trebui sa beti toata cafeaua pe aceiasi parte a cestii.

Dupa ce ati terminat toata ceasca de cafea, asezati farfuriuta in care ati avut pusa ceasca, peste ceasca, si apoi intoarceti-o si rotiti-o in toate directiile, in asa fel incat toti peretii cestii sa fie acoperiti cu zat. Dupa ce v-ati convins ca tot interiorul cestii este tapetat cu resturi de la cafea, asezati ceasca cu gura in jos pe farfuriuta si asteptati cateva minute.

Dupa trecerea a 10-15 minute, incepe etapa ghicitului. Urmele aparure pe peretii si in fundul cestii trebuie interpretate incepand de la toarta cestii si in sensul invartirii acelor de ceasornic.

Citirea sau interpretarea simbolurilor aparute depinde de imaginatia si viziunea fiecarei persoane.

Tinand ceasca de toarta, cu toarta in jos, si privind in ea, veti citi si interpreta simbolurile care apar in partea dreapta si care reprezinta previziunile bune, si cele din partea stanga, care reprezinta preiziunile rele din viitorul dumneavoastra. Daca simbolurile sunt clare si mai deschise la culoare, se spune ca acestea sunt intamplari sau lucruri bune care au mari sanse sa devina realitate.

ghicit in cafeaIn final,  apasati  putin cu degetul mare de la mana dreapta pe fundul cestii, pentru a afla ce va astepta din punct de vedere sentimental. Desigur, dupa cum am mai spus, interpretarea simbolurilor aparute in zat, depinde foarte mult de imaginatia ghicitorului, dar si de felul de interpretare. Iata o parte din simbolurile care pot fi zarite in zatul de cafea si interpretarea lor:

–          Albina – munca multa dar care da roade

–          Ancora – relatii stabile

–          Avion – faceti un drum

–          Minge sau balon – nehotarare

–          Flori – iubiti din interes

–          Copac – familie

–          Floare – aveti parte de aprecieri

–          Paianjen – castig

–          Picaturi – lacrimi, suparare

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.