Genți pentru damă – Cum le alegi în funcție de modă sau siluetă?

Share Button

Gențile pentru damă trebuie să fie elegante, să se asorteze ținutei, dar să se potrivească și siluetei corpului. De exemplu o femeie minionă nu va arăta bine cu o geantă exagerat de mare. O geantă de mână trebuie să facă parte întotdeauna din garderoba unei femei, este un accesoriu care se alege în funcție de stil, design și modă. Mărimea și culoarea ei trebuie să se potrivească dorințelor persoanei care o va folosi, de aceea gama de modele variază foarte mult, designerii țin cont de ceea ce preferă în general femeile – să aibă geanți elegante, moderne și practice.

Într-adevăr, o mare caracteristică a genților pentru damă este aceea de a o avantaja pe femeia respectivă. Nu trebuie cumpărate nici modele prea mici, dar nici prea mari, întotdeauna geanta pentru damă trebuie să fie un accesoriu deosebit, care să atragă privirile în sensul bun, nu să epateze sau să creeze o discrepanță mare între ea și corp.

poseta aurie eleganta

Geanta trebuie să fie deosebită, încăpătoare, frumoasă și potrivită persoanei care o poartă. Aspectul ei este important, se alege în funcție de ținuta vestimentară, nu trebuie să arate ca un produs ieftin și de calitate îndoielnică. Cele mai indicate sunt gențile din piele naturală deoarece acestea sunt de calitate superioară și vor avea un aspect deosebit, de lux. În cazul în care nu vă permiteți o geantă din piele naturală (care este destul de scumpă), puteți alege una din imitație de piele sau din materiale textile, dar în niciun caz nu este bine să optați pentru o geantă din material plastic care se poate deteriora destul de repede.

Deși sunt modele nonconformiste (sunt transparente, cu imprimeuri grafice) și vesele prin design și culorile pe care le au, gențile din plastic nu sunt recomandate de specialiștii în domeniul modei deoarece nu oferă avantajele unui produs de calitate superioară. Finisajele și decorațiunile genților de damă trebuie verificate cu atenție deoarece ele spun foarte multe despre cât va rezista în timp acel produs.

Accesoriile de acest gen trebuie să fie în funcție de preferințele tale, de modă și stilul care te reprezintă. Gențile în general diferă foarte mult prin design, pot fi în stil clasic (dominant de conservatorism, în culori iuni), în stil romantic (cu imprimeuri florale, în nuanțe pastelate), în stil modern și așa mai departe.

Femeile au tendința de a alege modele clasice care sunt mereu în trend, care se comercializează și pe site-urile online, unde este prezentată o gamă variată de produse din piele și alte materiale, de genți pentru damă care sunt de calitate superioară. Cei care cunosc limba germană pot accesa site-ul online cu astfel de produse pentru femei unde cuvântul-cheie de căutare este taschen care oferă modele deosebite de articole de marochinărie pentru toate gusturile dar și alte produse: bijuterii, cosmetice, haine, pantofi, articole de brand, etc. Cei care doresc să descopere cele mai noi trenduri pe StylishCircle pot accesa și varianta în engleză a site-ului folosind termenul de căutare bags.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.