Gama de paltoane, la mare căutare primăvara aceasta

Share Button

Orice femeie are în garderoba sa o sumedenie de haine, printre care paltoanele care sunt de nelipsit mai ales în perioada rece și cea de tranziție spre primăvară. Sunt acele tipuri de haine ce se potrivesc perfect atât pentru ținute casual, cât și pentru cele elegante. Un palton este ușor de integrat la ținute diverse, este comod și de un stil apreciat la scară largă.

Dacă te încearcă gândul să cumperi un palton, ar trebui să știi că ceea ce alegi are nevoie să se potrivească perfect atât cu personalitatea ta, cât și cu silueta pe care o ai. Iată câteva secrete pe care trebuie să le știi despre paltoane dama și totodată câteva recomandări de tipuri de paltoane de la Bobomoda.

Paltonul cel de toate zilele

Trebuie să te gândești că un palton, ca orice alt articol vestimentar, are nevoie de un stil practic. Așadar, anumite detalii sunt de mare importanță. Spre exemplu o glugă se prea poate să fie de mare ajutor. Aceasta îți va fi de mare folos pentru zilele ploioase, cele cu vânt sau pur și simplu când frigul te acaparează. O glugă este menită să protejeze, însă cine spune că nu are nevoie de o atenție stilistică?!

Stilul Simone, ce îl vei gasi în cadrul colecției de paltoane de la www.bobomoda.ro, este o demonstrație a faptului că o glugă poate fi un element interesant, din punct de vedere vizual. Așadar, în acest caz linia de la glugă face continuitate cu paltonul în sine. Fără rever, fără guler, cu închidere în fermoar, un astfel de palton este ideal pentru sezonul rece. Partea și mai bună este că îl vei găsi în numeroase opțiuni cromatice.

paltoane de primavara

Paltonul sofisticat, cu broderie

Pentru cele care au nevoie de un stil ceva mai elegant, un palton ce include broderie ca și parte din design poate fi o recomandare. Stilul Amedeea de la Bobomoda este unul interesant. Acesta dispune de o linie stramtă la talie, însă pentru partea de jos cu ale sale pense, broderie la bază și tiv decorativ, cu un rever larg și închidere în nasturi – reprezintă un cumul de aspecte ce favorizează o apariție unică, desăvârșită.

Pune în valoare mai cu seamă partea de talie, însă și al sau decolteu este unul generos. Îl poți alege în variante multiple privind partea cromatică.

O alternativă este cea a paltonului cu dantelă. În acest caz partea superioară se bucură de maximă atenție, acolo unde acest material înnobilează cu a sa eleganţă. Din punct de vedere al croiului, paltonul Ranya dispune de închidere în nasturi, dublaţi, cu buzunare laterale. Simplitatea din acest punct de vedere permite ca partea de design să fie în centrul atenției.

Stilul clasic de palton

Elenne este o altă tipologie de palton ce demonstrează în fapt cât de avantajos este stilul clasic. În acest caz se ține cont de un croi simplist, de o linie mai largă și ușor evazată a paltonului pe întreaga sa lungime.

Tivul mânecilor precum și zona de guler dispune de blană ecologică, o completare perfectă pentru nota de eleganță.

Indiferent de alegere, un palton de la Bobomoda este o manieră de expresivitate a stilului personal, un articol vestimentar necesar ce poate oferi o oportunitate de a arăta atuurile fizice feminine.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.