Fiecare tip de piele necesita fondul sau de ten

Share Button

Fondul de ten pentru pielea care nu are fermitate

Pentru acest tip de piele este recomandat un fond de ten lichid. Vaporoasa si eficienta, aceasta formula da o senzatie de prospetime prin apa pe care o contine: aproape 40 % . La atingerea sa, epiderma se netezeste complet si se matifiaza pentru mai mult timp . Compusii activi, care se gasesc in compozitie, ofera, de asemenea, hranire si hidratare. Veti simti ca aveti o piele foarte usoara. Acest tip de fond de ten elimina  miniplachetele care reflecta lumina. Semnele de oboseala de pe fata dispar apoi ca prin minune. Doamnele de peste patruzeci de ani il apreciaza la fel de mult, pentru ca le face pielea luminoasa atunci cand il aplica.

Fond de ten pentru o piele marcata de oboseala

Daca sunteti predispuse la oboseala , acest lucru se vede si pe fata voastra. Pentru a estompa semnele de oboseala de pe piele, fondul de  ten compact este cel mai recomandat. Acesta se potriveste perfect pe piele si ascunde bine ridurile. Este ideal pentru machiajul de dimineata. Dar, aveti posibilitatea sa-l folositi si pentru touch- up-uri  (retusuri) in timpul zilei. Cea mai mare parte a fondurilor de ten compacte contin agenti reparatori si regeneratori, care au efectul de a redensifica  pielea in adancime. Imperfectiunile sunt rapid acoperite de pigmentii reflectori de lumina pe care ii contin.

Fondul de ten pentru femeile care tind sa aiba un ten lucios

Pielea prea lucioasa este cauzata de excesul de sebum. Pentru un efect  de ”zero defecte”, alegeti un fond de ten spuma, foarte patrunzator. O formula bazata pe micro – perle de salcam este binevenita. De fapt, aceste micro – perle au o proprietate de umflare in contact cu continutul de apa din epiderma , reducand adanciturile existente pe piele. Aceasta devine mai neteda, deoarece porii mari sunt infundati, iar petele mici si ridurile sunt estompate. Avand in vedere ca produsul are ca scop controlarea perfecta a sebumului, veti termina cu un ten mat.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.