Faceti dragoste pentru a ramane insarcinata !

Share Button

cum sa ramai insarcinataPentru a ramane insarcinata in mod natural, exista intr-adevar un secret, la indemana oricui, iar acesta trebuie sa fie iubirea. Fertilizarea rezulta de fapt din intalnirea spermei cu ovulul. Uneori, chiar daca iubirea este mare, atunci cand doriti sa ramaneti insarcinata cat mai repede, va puneti o mie de intrebari. Cand sa faceti dragoste exact? Ce pozitie este mai potrivita pentru a se produce fertilizarea? Ce se intampla de nu ramaneti insarcinata ? Oare suferiti de ceva ? etc…

Nu este in avantajul dumneavoastra sa va stresati cu astfel de intrabari. Cu cat va stresati mai mult si va ambitionati mai tare sa deveniti mama, cu atat sansele unui  ” rateu ” sunt mai mari. Lasati totul sa decurga de la sine, cu mici exceptii, si veti vedea ca dorinta dumneavoastra va deveni realitate mai repede decat va asteptati.

In primul rand, daca sunteti cu adevarat pregatita pentru a avea copii, incetati sa mai luati contraceptive ! (daca aceasta este metoda contraceptiva folosita de dumneavoastra). Pentru unele femei, fertilizarea se poate produce chiar in urmatoarea luna. Apoi, alegeti momentul potrivit pentru a face dragoste. In general, ovulatia are loc intre a 14-a si a 16-a zi a ciclului. Ideal este sa faceti dragoste cu incepand cu trei zile inainte si dupa a 14-a zi a ciclului. Pentru a nu gresi data, incepeti sa numerati de la prima zi a menstruatiei.

De asemenea, este foarte important sa stiti, ca in timpul perioadei de ovulatie, temperatura corpului dumneavoastra este mai mare decat de obicei. Unele femei nu ezita sa isi ia temperatura in fiecare zi, pentru a vedea momentul cel mai favorabil pentru concepere. Si, un ultim sfat ar fi ca, pentru a creste cantitatea de sperma eliberata in timpul  zilei X, se recomanda domnilor sapte zile de abstinenta inainte de a 14- a zi a ciclului dumneavoastra.

Multe femei se plang ca nu raman gravide  dupa doua sau trei incercari. Este foarte important sa nu se renunte! Daca nu aveti nicio problema de sanatate sau nu suferiti de infertilitate, intotdeauna este bine  sa perseverati. Dupa ce ati facut dragoste, stati culcata pe spate de cincisprezece minute, in scopul de a favoriza indreptarea unei parti cat mai mari din catitatea de sperma spre colul uterin.

Tehnologia de azi este in slujba  femeilor care doresc sa ramana gravide cat mai rapid, oferind o serie de  produse care sunt de mare ajutor pentru cuplurilor Cele mai importante produse sunt  monitorizarea ovulatiei si testele de fertilitate. Ele indica cel mai bine momentul potrivit pentru concepere.

Si pentru femeile si cuplurile care au o problema reala de infertilitate, fertilizare in vitro este cea mai buna solutie de a concepe un copil, cu toate ca  nu este destinata pentru toata lumea.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.