Extensii braziliene pentru restilizare perfecta

Share Button

Extensii  braziliene pentru o coafura ultrasenzuala

Femeile sunt cunoscute pentru exigenta extraordinara in ceea ce priveste frumusetea parului. Un lucru destul de normal, fara o coafura frumoasa si senzuala, frumusetea unei femei nu este completa. De ce sa nu optati pentru extensii braziliene? Aplicarea extensiilor de par este, de asemenea, o tendinta a momentului. In plus, mesele braziliene sunt cunoscute pentru calitatea lor remarcabila.

Acest tip de extensie foloseste par natural pe care il puteti modela dupa placul dumneavoastra. Aplicarea se face aproape de radacina cu keratina fara a va irita scalpul. Stilistii profesionisti fac acest procedeu fir cu fir, lucru ce face ca procedeul sa dureze si cateva ore. Rezultatul va merita asteptarea. Veti avea o coafura superba si un look foarte natural. La iesirea din salon veti avea un par lung si frumos.

extensii braziliene

Lucruri bune de adoptat

Direct din salon, veti avea un look nou si veti fi ultrasenzuala. Trebuie sa intretineti in mod corespunzator noua coada. In timpul celor doua luni de la montarea extensiilor braziliene, trebuie sa va luati masurile corespunzatoare si sa va rasfatati noul par. Acesta ar trebui sa fie tratat ca si parul normal. Cu toate acestea, evitati aplicarea prea multor produse la punctele de fixare pentru a nu pune in pericol durabilitatea extensiilor.

Mesele braziliene sunt renumite pentru usurinta cu care pot fi coafate, si astfel va puteti schimba look-ul ori de cate ori doriti. Vopsire, indreptare, ondulare, totul este permis. Cu toate acestea, nu uitati sa ii oferiti o ingrijire completa de calitate, adecvata extensiilor voastre.

Related News

One Response

Leave a Reply
  1. Andreea
    apr. 25, 2015 - 07:05 PM

    Un costum de baie brazilian, impreuna cu o extensie de par, fac din femeia braziliana o printesa.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.