Exista sau nu punctul G ?

Share Button

Aceasta intrebare  a starnit o gramada de discutii si dezbateri, de-a lungul timpului, intre sexologi. Majoritea sunt de parere ca toate femeile au acest punct  G, dar nu stiu cum sa il gaseasca si sa se bucure de el.

In primul rand unde se afla ?

Este situat sub osul pubian, pe peretele frontal al vaginului, la  aproximativ 3,5 cm de intrarea in vagin. Aceasta distanta poate varia de la o femeie la alta, dar, cu siguranta, nu depaseste 5 cm.

punctul GCe este acest faimos punct G ?

Este o portiune mai sensibila , care are niste denivalari  greu sesizabile, care seamana cu o textuta de burete, al carei diametru de aproximativ  2 cm, se poate dubla si umfla in momentul excitarii si  in timpul actului sexual.

Unii sunt de parere ca acest punct  G are un rol foarte important producerea orgasmului, atat vaginal cat si clictoridian, dar nu au putut demonstra acest lucru.

Pentru a-l stimula si a te bucura de senzatiile oferite de atingerea lui, puteti alege una din urmatoarele pozitii si orgasmul va fi garantat si de intensitate mare: pozitia tu in genunchi si partenerul pe la spate ( doggy style), partenerul in sezut si tu in poala lui, tu intinsa pe burta in pat si el peste tine (lingura) si ,de ce nu, pozitia misionarului.

Daca esti curioasa sa vezi  daca gasesti sau nu acest punct, sau daca faci parte din categoria femeilor care cred ca nu exista asa ceva, te poti aseza pe vine si sa iti introduci un deget in vagin, iar la 2-3 cm ar trebui sa simti o portiune mai striata, ca o coaja de nuca. Daca ai gasit-o, acela este punctul faimos. Bucura-te de senzatiile pe care ti le poate crea atingerea acestuia si cu ajutorul lui viata ta sexuala va fi de exceptie si orgasmele pe masura.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.