Evolutia produselor de slabit moderne

Share Button

Interesul pentru metode si produse de slabit pare sa creasca treptat in ultimul timp atingand un varf in ultimii ani, perioada in care emisiunile ce trateaza produsele naturiste si metodele de slabit naturale au inceput sa capate din ce in ce mai multa popularitate, iar site-urile de specialitate din mediul online s-au inmultit exponential. Ultimii cativa ani au marcat revenirea in atentia publicului a unor diete mai vechi precum dieta disociata sau dieta daneza, dar si aparitia unor noi produse de slabit cu adevarat eficiente pe baza de ingrediente 100% naturale precum Rasberry Ketone sau Acai Berry.

Intr-o perioada de 2-3 ani s-au lansat mai multe bloguri pe tema pierderii kilogramelor in plus intr-un mod sigur si natural decat in orice alta perioada de pana in momentul actual. Acest entuziasm crescut pentru produse de slabit pare sa fie direct proportional cu numarul de cazuri de obezitate inregistrate in toata lumea. Traim intr-o era in care mancarea devine din ce in ce mai mult un hobby sau o modalitate de confort decat o necesitate. In Europa si America de Nord se consuma cantitati de mancare ce distribuite uniform pe intreg blogul ar eradica problema foametei. Lupta cu kilogramele devine astfel mai mult decat o problema personala, ea devine un caz de responsabilitate sociala, iar nevoia de a regla cantitatea de hrana consumata afecteaza mai mult decat sanatatea proprie.

aparat de scos samburi cirese

Pe masura ce tot mai multe parti ale populatiei devin constiente de faptul ca obezitatea este deja o epidemie, atentia si fondurile dedicate studiului metodelor de a tine aceasta problema sub control cresc. Astfel, pentru cei care doresc sa adopte un stil de viata mai sanatos exista din ce in ce mai multe metode alternative de a atinge si mentine o greutate normala.

produse de slabit moderne

Ingredientele “minune” din produsele de slabit moderne

Folosirea acestor produse pentru slabit a fost mult timp controversata datorita faptului ca acestea nu erau supuse acelorasi standarde si controale riguroase ca alte ramuri ale industriei farmaceutice. Lucrurile s-au schimbat odata cu cresterea interesului pentru produsele naturiste pe baza de extracte de fructe sau plante. In momentul actual, industria producatoare de pastile, ceaiuri si shake-uri pentru slabit se concentreaza pe prezentarea de solutii fara efecte secundare ce pot fi administrate in siguranta persoanelor de toate varstele care se lupta cu greutatea. In acest sens, cele mai des folosite ingrediente in produsele pentru slabit moderne sunt:

cetona de zmeura – este una dintre cele mai eficiente substante folosite pentru arderea grasimilor si punerea in miscare a metabolismului lenes. Aceasta a fost lansata sub forma de pastile raspberry ketones a caror popularitate a crescut ametior dupa ce cunoscutul dr. Oz le-a numit miracolul la sticla.
acai berry – un alt superaliment exotic, acai berry a devenit ingredient al produselor pentru slabit relativ de curand, insa populartiatea acestuia este in crestere datorita povestilor de succes ce impanzesc internetul.
cafeina – rolul cafeinei in toate aceste produse pentru slabit este acela de a functiona ca energizant. Se considera ca produsele pentru slabit functioneaza cel mai bine in combinatie cu un program moderat de exercitii fizice, iar cafeina ofera energia necesara acestuia.
ceaiul verde – ca si cafeina, un ingredient foarte des intalnit in produsele de slabit este ceaiul verde, atat pentru rolul sau energizant cat si pentru efectul antioxidant ce aduce numeroase beneficii sanatatii.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.