Ce breton ti se potriveste in functie de forma fetei?

Share Button

Bretonul a suferit si sufera multe modificari, dar niciodata nu s-a demodat. Orice mica schimbare adusa bretonului poate schimba felul in care aratati.

Bretonul poate fi recomandat oricarei femei, deoarece exista  foarte multe modele.  Insa, trebuie sa tineti cont de un lucru, si anume, este foarte important sa alegeti  un model care sa se potriveasca perfect  formei fetei dumneavoastra.

Ce breton mi se potriveste Felul bretonului nu tine de lungimea  parului,  dar un lucru pe care trebuie neaparat sa il luati in considerare este tipul de par, deoarece pe parul cret este greu de realizat un breton, iar daca reusiti trebuie neparat sa fie un breton lung, pentru a fi usor de aranjat.

Un alt lucru foarte important de care trebuie sa tineti cont in alegerea tipului de breton, este ca acesta trebuie sa adaptat la forma fetei dumneavoastra.

Iata cateva sfaturi:

  • pentru fata rotunda bretonul trebuie sa fie scurt si filat pentru a crea impresia unei  fete lungi.
  • pentru fata  patrata bretonul trebuie sa fie suficient de lung pentru a sparge efectul patrat si a va rotunji fata.
  • pentru fata  ovala se potriveste orice tip de breton (lung, scurt, gros sau subtire, in functie de dorinte ).
  • pentru fata lunga bretonul trebuie sa fie pe ambele parti si lung.

Pentru a avea un breton aranjat si care sa dea un aer luminos coafurii dumneavoastra, acesta trebuie tuns la fiecare 2 luni.

Puteti folosi produse pentru ingrijirea coafurii ( spumele de par), iar cu ajutorul acestora puteti da un plus de volum bretonului, il puteti ondula, il puteti aranja, sau, de ce nu, sa ii dati  un aspect de ciufulit.

Daca doriti sa aveti un breton cu mai mult volum, puteti sa folositi o spuma special conceputa pentru acest scop, pe care o aplicati pe breton si apoi sa il uscati cu un uscator de par.

Pentru a gasi tipul de breton care vi se potriveste cel mai bine, aveti de ales intre bretonul gros si cel subtire, cel tapat si cel ciufulit sau cel lung si cel scurt.

Daca nu ai o un par care sa se preteze la modelul de breton pe care ti-l doresti poti sa te folosesti de un breton fals realizat din extensii de par. In imaginile de mai jos poti vedea cateva modele de breton fals.

extensii breton la moda

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.