Epilarea pubiana

Share Button

Epilarea pubiana este o practica  folosita de majoritatea femeilor care se respecta si tin la felul in care arata. Candva aceasta procedura era practicata doar de starurile porno, iar acum nu numai ca  este o procedura frecvent solocitata in saloanele de frumusete, dar are si tendinta de a deveni o arta.

Saloanele ofera diverse modele, incepand de la epilatul clasic ( pe langa linia chilotolui), epilatul cu modele ( stelute,un delfin, un iepuras), pana la epilatul total. In ultima perioada, probabil datorita cererii barbatilior, s-au de ce nu, din motive estetice, s-a renuntat la epilatul cu modele, iar motul sau triunghiul de pe pubis nu au mai reprezentat un look. Femeile au ales epilatul brazilian, care  presupune indepartare totala a parului de pe labii, pubis si dintre fese.

Eplilarea pubiana se poate efectua atat intr-un salon de frumusete, cat si la domiciliu.

Iata cateva metode de epilat :

Epilarea cu aparatul de ras. Este metoda cea mai des folosita pentru epilatul inghinal, deoarece este rapida si simpla, si cel mai important, nu este dureroasa.

Aparatul de ras taie parul de la radacina, si deci regenerarea este rapida. Pentru a nu fi stanjenita fata de partener, este nevoie sa va radeti cam la doua zile.

Ceara fierbinte sau rece este o metoda care ofera un rezultat de o durata mai mare ( cam 3 saptamani), dar este si putin dureroasa, deoarece, parul este smuls. Este indicata doar pentru o parte din zona pubiana, si anume pentru pubis si pentru linia chilotului.

Folosind o crema depilatoare speciala, pentru zone sensibile parul creste dupa aproximativ o saptamana.

Epilatorul electric prinde parul si il smulge. Permite o depilare de 3 saptamani, dar procedura este destul de dureroasa, mai ales pe labii, si in plus poate favoriza cresterea parului sub piele.

Epilatul cu laser, se practica numai la salon,  si consta in distrugerea radacinii parului cu ajutorul fasciculului de lumina.Este intr-adevar de lunga durata dar nu este definitiva. Dezavantajul este ca este foarte scumpa, pretul fiind in euro/ cm patrat si sunt necesare mai multe sedinte.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.