Efecte speciale cu gheata carbonica

Share Button

Efectele speciale sunt extrem de apreciate in orice domeniu, incepand de la cinematografie, televiziune, jocuri video si pana la diferite evenimente deosebite. O modalitate inovatoare si eficienta de a crea anumite tipuri de efecte este folosirea unui produs foarte popular pe piata in ultima vreme: gheata carbonica.

Pentru ca invitatii sa se simta bine, la orice eveniment au la dispozitie o gama variata de bauturi, de la vin, sampanie, cocktailuri pana la bauturi tari. Barul le va parea si mai interesant in momentul in care bautura servita va avea un aspect misterios… Unul sau doua granule de gheata carbonica strecurate discret in lichidul imbietor vor crea imediat un rezultat fascinant. Bautura va incepe sa „fumege” usor, iar infatisarea va fi aceea a unui vulcan care erupe. Cei prezenti vor gusta incantati din paharele, bucurandu-se din plin de aroma scoasa in evidenta de gheata carbonica.

Si daca gandul unui bar inedit nu este de ajuns, ideea unui moment artistic sau chiar a dansului mirilor desfasurat intr-un peisaj mirific va impresiona cu siguranta pe toata lumea. Poti inchiria de la firme specializate (ex: GKO) masini de fum speciale, care genereaza un abur dens, formand o patura de „nori” la fel cum ai vazut in filme, video clipuri, concerte sau alte evenimente.

efecte speciale fum gheata carbonica

Poate ai vazut la unele nunti ale vedetelor sau chiar si ale unor prieteni ca in momentul in care a inceput valsul mirilor a inceput sa apara jos un fum alb sub forma de norisori pufosi, iar in timpul dansului mirii dadeau impresia  ca plutesc lin intr-un taram de basm, starnind uimirea si admiratia nuntasilor. Aparatele de fotografiat si telefoanele oaspetilor intrecandu-se in a imortaliza imaginile de basm, pentru a le putea reda la nesfarsit mult timp dupa incheierea evenimentului.

Gheata carbonica poate fi folosita si pentru a obtine efecte speciale cu paharele in care se serveste bautura, se pun cateva bucati mici in paharele cu sampanie sau cocktail pe care le servesti si astfel vei transforma paharele in mici vulcani spumosi si cu adevarat “explozibili”, in plus aceasta va si raci bautura.

Gheata carbonica in pahare

Putin cunosc ca acele efecte sunt date de gheta carbonica, si mai putini stiu din ce este compusa, care este fenomenul si elementul care face posibila toata aceasta adevarata magie… „Vinovat” pentru toate efectele speciale create este banalul dioxid de carbon, ce a fost sub forma solida, ce in contact cu temperatura mai ridicata trece direct in stare gazoasa si creeaza efectele speciale atat de apreciat, acesta este folosit in special in industria alimentara, asa ca cei de la GKO ne-au spus ca garanteaza faptul ca gheata carbonica nu pune in pericol in niciun fel sanatatea celor din jur.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.