Despre marginalizarea femeilor in traficul din Romania

Share Button

Potrivit mai multe statistici realizate in ultima perioada s-a ajuns la concluzia cum ca femeile conduc mai prost decat barbatii, dar sa aflam si de ce.

In primul rand femeile conduc mai prost decat barbatii datorita lipsei de incredere in sine, acest lucru poate duce si la aparitia multor accidente rutiere datorate si de reflexele incete. Totusi, acest lucru se poate combate foarte usor in timp numai prin experienta. Asadar, se recomanda femeilor sa conduca cat mai des si in situatii dificile pentru a se obisnui cu condusul pe timp nefavorabil.

Lipsa de incredere in trafic se poate accentua atunci cand o femeie comite mici greseli cand sofeaza pentru care este atentionata obscen in special de catre alt participant la trafic de sex masculin.

Un alt dezavantaj la conducatorilor auto de sex feminin este faptul ca nu reusesc sa realizeze parcarea cu spatele din prima incercare. Comparativ cu barbatii, femeile fac de 2 ori mai multe manevre atunci cand parcheaza si au nevoie de un spatiu mult mai mare ca sa isi parcheze masina in timp ce conducatorii auto de sex masculin reusesc sa faca frecvent manevra de parcare cu spatele din prima incercare fara sa fie nevoie de multe ori sa se asigure in toate oglinzile masinii.

Totusi, femeile au un alt avantaj conform statisticilor realizate in ultimii 5 ani: promoveaza proba teoretica a examenului auto mai repede decat barbatii. Acestea sunt mult mai constiincioase si isi dau interesul atunci cand invata legislatia rutiera si cand rezolva chestionare auto pe net. Va recomandam siteul chestionarepenet.ro ce contine chestionare categoria a,b,c,d,e actualizate periodic. Tot acolo aveti posibilitatea sa vizualizati intrebarile la care ati raspuns gresit.

In concluzie, femeile nu mai trebuiesc marginalizate in trafic ci incurajate, astfel v-om putea avea si in Romania un trafic auto cum este si in occident.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.